Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Baltimoore pisze:Oj,stłuczenie kości to pskudna rzecz,
Ja jesienią dość niefortunnie spadłam ze schodów obłożonych płytkami na kant.
Kilka tygodni nie wiedziałam jak siedzieć w pracy, tylko na brzeżku krzesła i nie opierając o nic plecami.
alab108 pisze:Aniu zawsze możesz zwrócić się do Powszechnej Sterylizacji
Baltimoore pisze:Aniu,jeszcze tu napiszę JAK BARDZO SIĘ CIESZĘ Z ODNALEZIENIA SIĘ STEFANKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz mocno trzymam kciuki, żeby szybciutko trafiła do Ciebie, a potem do nowego bezpiecznego domku![]()
Jeszcze głaski dla Jubilatów- Jacperkai Malusi
![]()
Oraz dla MisiDzidulka
i Kubusia
Myszolandia pisze:cudowne serduszko kici
a co do reszty,to aż nie wiem co napisaćoprócz tego,ze mnóstwo zdrówka życze
![]()
![]()
![]()
![]()
masakra jakaś,ze nikt niczym nie posypał tam tego podjazdu![]()
![]()
Też się cieszę, ale i tak chce mi się płakać.Baltimoore pisze:Aniu,jeszcze tu napiszę JAK BARDZO SIĘ CIESZĘ Z ODNALEZIENIA SIĘ STEFANKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz mocno trzymam kciuki, żeby szybciutko trafiła do Ciebie, a potem do nowego bezpiecznego domku![]()
Myszolandia pisze:ale i tak proszę Aniu,uważaj na siebie mocno, dobrze ?
mam nadzieję,że się wszystko powyjaśnia i będziemy mogły się cieszyć,ze kicia szczęśliwa sobie leży koło Czesia na podusi,pucowana przez samego Czesia
Jejku,jak ja się tego doczekać nie mogę
aniasa pisze:Piękne te Twoje kizie, kotka Malusia wyrosła na ładną pannicę, aż mi żal, że mam komplet w domuI wiesz na co jeszcze patrzę z zachwytem Aniu? Na położenie mieszkania. Mieszkasz nisko i koty mają możliwość wychodzenia. To jest parter, czy takie półpiętro? Masz swój ogródeczek? Moja córka i zięć szukają teraz kawalerki i ich marzeniem jest taka spokojna okolica i nisko położone mieszkanie z kawałkiem trawki za oknem. Niestety, w tej części Wrocławia, na którą nas stać, warunki są tragiczne - stare kamienice, czarne podwórka i mało zieleni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 697 gości