Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zyta Felicjańska pisze:ja się znam trochę tylko na nerkach i widzę że wyniki nerkowe nie najlepsze
W kazdym razie trzymam kciuki!
Zyta Felicjańska pisze:Ja bym szukała jak najlepszego specjalisty od nerek, pewnie w Warszawie cos się znajdzie. Jest słynna dr Neska. Tak żeby mieć pewność że wszysko robi się jak najlpiej można, trzeba zadbac o naszych przyjaciól.
Zyta Felicjańska pisze:Ja bym szukała jak najlepszego specjalisty od nerek, pewnie w Warszawie cos się znajdzie. Jest słynna dr Neska. Tak żeby mieć pewność że wszysko robi się jak najlpiej można, trzeba zadbac o naszych przyjaciól.
Zyta Felicjańska pisze:VeganGirl nie przejmowałam się specjalnie tym że inne jedzą renala, uzupełniały sobie białko kurczakiemRenal nie jest chyba jakis szkodliwy.
Zyta Felicjańska pisze:Jeszcze sobie przypomniałam!
Klirens kreatyniny jest to takie BARDZO WANE BADANIE zazwyczaj weterynarze go nie robią, ale przy chorych nerka trzeba go zrobić.
Tak Lidko uprzedzam Twoje słowa, dr Zacharewicz czuwa nad nami
Dla nie wtajemniczonych mamy tutaj na Śląsku dobra specjalistę od nerek DR Zacharewicz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510 i 99 gości