Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezceWidzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione
![]()
Jestem z Wami myślą i duchem. Mam nadzieję na opis imprezki i zdjęcia. Klauduś to do Ciebie bądź reporterem imprezki![]()
Pozdrawiam.
Aia pisze:Gosiagosia, a nie możesz jeszcze się zdecydować i przyjechać?
KatS pisze:Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezceWidzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione
![]()
Jestem z Wami myślą i duchem. Mam nadzieję na opis imprezki i zdjęcia. Klauduś to do Ciebie bądź reporterem imprezki![]()
Pozdrawiam.
Gosia, możemy zrobić alternatywną imprezę na Miau i łączyć się w bólu
PixieDixie pisze:Kira jak to... no Góry!! Tarnowskie
Dziewczyny nic straconegohihih
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezceWidzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione
![]()
Pozdrawiam.
Gosia, możemy zrobić alternatywną imprezę na Miau i łączyć się w bólu
I zrobimy podobną jak w Sylwestra.
Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezceWidzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione
![]()
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jrrMarko, Nul i 55 gości