Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 12, 2016 20:06 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Hej hej

My zabiegani wrocilismy pozno z pracy.
W TG bialo!
Zasypalo nas prawie jak wracalismy.
Kotely buszowaly teraz spia. M. mnie wystarszyl bo mu sie zdawalo ze Coco znowu kuleje ale ja nic nie widzi on tez mowi teraz ze musialo mu sie wydawac! OBY ale blady strach na mnie padl...
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sty 12, 2016 20:34 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Czasami bliska jestem zawału jak widzę jak moje sie ganiają, nie wyrabiają zakrętów gdzieś sie uderza, wiec rozumiem Twoje zdenerwowanie :strach:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 12, 2016 20:48 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

No.. tym bardzeij ze u Coco to wiesz kulenie poprzedzalo objawy neurologiczne i tak... wrrrr jeszcze tydzien antybiotyk dziala!

Robie te golabki :D

Kotely buszuja... zrobilam zamowienie z zooplusa na ponad 200 zl!! :strach: :strach:
- Animonda dla Pixiora
- Gourmet i Sheba dla NIci i Coco o zgrozo!! ;/
- Suche dental (snabelle) na zabki beda mialy mieszana karme ze zwykla
- Pasta witaminkowa
- Zwirek
- Snacki

I sie uzbieralo!!

PixieDixie

Post » Wto sty 12, 2016 20:59 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezce :cry: Widzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione :P
Jestem z Wami myślą i duchem. Mam nadzieję na opis imprezki i zdjęcia. Klauduś to do Ciebie bądź reporterem imprezki :P
Pozdrawiam.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sty 12, 2016 21:01 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Gosiagosia, a nie możesz jeszcze się zdecydować i przyjechać?

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto sty 12, 2016 21:17 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezce :cry: Widzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione :P
Jestem z Wami myślą i duchem. Mam nadzieję na opis imprezki i zdjęcia. Klauduś to do Ciebie bądź reporterem imprezki :P
Pozdrawiam.

Gosia, możemy zrobić alternatywną imprezę na Miau i łączyć się w bólu :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto sty 12, 2016 21:34 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Aia pisze:Gosiagosia, a nie możesz jeszcze się zdecydować i przyjechać?

Mam urodziny syna więc nie wypada nie być ale przecież to nie jest ostatnia taka imprezka. Może jakąś w Warszawie zrobimy :P :piwa: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Post » Wto sty 12, 2016 21:35 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS pisze:
Gosiagosia pisze:Smutno mi że nie będę na sobotniej imprezce :cry: Widzę że zapowiada się wyśmienicie bo fryzury i makijaże robione :P
Pozdrawiam.

I zrobimy podobną jak w Sylwestra. :lol:

Gosiagosia

Post » Wto sty 12, 2016 21:35 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jak u Was bialo jak u nas deszcz!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto sty 12, 2016 21:38 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Kira jak to... no Góry!! Tarnowskie :D

Dziewczyny nic straconego :D hihih :D

PixieDixie

Post » Wto sty 12, 2016 21:40 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

PixieDixie pisze:Kira jak to... no Góry!! Tarnowskie :D

Dziewczyny nic straconego :D hihih :D

Pewnie że nic straconego ale poczekamy do wiosny żeby troszeczkę po Starówce pochodzić i może Łazienki lub Wilanów zaliczymy.

Gosiagosia

Post » Wto sty 12, 2016 21:42 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Gosiagosia pisze:
KatS pisze:
Pozdrawiam.

I zrobimy podobną jak w Sylwestra. :lol:

:piwa: :piwa: :piwa:

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Wto sty 12, 2016 21:56 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Pozdrawiam.

:) No nie wiem czy musimy się koniecznie fotografować jak siedzimy przy stole ;)

Już pisałam z Janinką i po przemyśleniu raczej z sesji nic nie będzie.. bo powiem szczerze że będzie nas jednak dużo (i dobrze!), a taka sesja i miejsce zajmuje i jest bardzo absorbująca. Wiem, że byłoby mi to trudno ogarnąć. Podejrzewam że też stół będzie zastawiony i w ogóle nie było by gdzie chodzić. Myślę, że zrobiłabym tylko niepotrzebny cyrk. Ewentualnie jest opcja z jedną lampą i bez tła, ale to nie wiem czy ma sens żebym robiła takie zamieszanie. Po prostu wiem jak się pracuje na sesji i ciężko byłoby mi to wszystko ogarnąć - do każdego zdjęcia lampy ustawiać itd. Chyba, że ktoś będzie z tytułu płakał pół nocy to tak jak mówię, mogę robić zdjęcia z jedną lampą ewentualnie ;) Żeby już nie cudować :)

(a może się też zdarzyć, że wcale nie będę mogła przyjechać, ale jest na to mała szansa ;) )
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 12, 2016 22:12 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Klauduś ale jedno zdjęcie bez suto zastawionych stołów tylko wasze uśmiechnięte twarzyczki :P :lol:

Gosiagosia

Post » Wto sty 12, 2016 22:28 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Wiecie co tak siedzei zastanawiams ie nad zrobieniem tatuazu... ogolnie jestem przeciwnikiem... ale takiego dla siebie nie na pokaz... nie w widocznym miejscu, albo gdzies z tylu plecow albo na boku tak pod biustonoszem... czarnego kota... tak siedze i mysle.... mysle o Dixiem....

PixieDixie

[poprzednia][następna]