Zastanowię się nad tym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Czesc Kasiu !
Rozu,iem Twoje oburzenie co do pieniedzy, kazdy by sie zdenerwowal. Jednak umowa o prace to dobra umowa pod kazdym wzgledem urlop, przywileje a ptzede wszystkim pensja na konto w okreslonym terminie a umowa zlecenie to juz roznie bywa. Moze ktos w tej goraczce przedswiatecznej zapomnial![]()
Sprawa sie napewno wyjasni i kase bedziesz miala.
Ja tez lubie dlugo spac a taki zywy kaloryferek to marzenie.
klaudiafj pisze:Hej Kasiu
Wizyty u weta nie są miłe, a już odtykanie gruczołów odbytniczych to najgorszy zabieg dla kota i bardzo bolesny - przez ten zabieg wizyta u weta staje się traumą i kot go pamięta długo i na zawsze. No, ale chyba nie wymyślili jeszcze lepszego sposobu na tę dolegliwość. Kitusia wprawdzie się nie zatyka z kupą, ale gruczoły się jej zatykają. Zawsze tak bardzo cierpiała, gryzła mnie z całej siły po rękach. Okropny zabieg. Utul Stelle ode mnie
Ja tabletek nigdy nie podaje w jedzeniu, bo kot raz że to wyczuje a dwa, że wypluje jak coś. Nauczyłam się podawać do pysia, więc wiem że tabletka trafia tam, gdzie maPo zabiegu odtykania gr. odb. nie ma co sie dziwić, że Stella nie chciała zjeść tabletki
Współczuję problemów z wypłatą, też jestem samozatrudniona i wiem jaki to ból jak przychodzi termin zapłaty za zusy i czy podatki a kaski nie ma... Obyś dostała wypłatę jak najszybciej, a może warto firmie wystawić dodatkowy rachunek za biuro rachunkowe?
A masz zdjęcia z zamku?![]()
kalair pisze:Co tam kolory, dawaj foteczki, bo jesteśmyciekawe!![]()
Witanko, oby kaska jak najszybciej wpłynęła![]()
kalair pisze:Klaudua, to poczytaj sobie o tych duchach w tym zamku! Ło, i jeden szuka żony, hmm..
![]()
Uwielbiam takie wnętrza zwiedzać! Mniam!Koszulka zabójcza, a ta otomanka-no pomysłowe, nie powiem!
![]()
klaudiafj pisze:W takiej koszulinie spał Ebenezer Skrucz i jeszcze długa czapa na głowie też biała![]()
I taki jeszcze Ebenezer - http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/i ... e_5212.jpg Wklejam tu to zdjęcie, bo jest na nim wszystko to co kocham najbardziej i w filmie i w książkach - ten klimat i te czasy!
Kasiu a dlaczego Twój m. twierdzi, że robisz dziwne zdjęcia? Ja zawsze wypocę jakieś cudo i pytam m. co myśli, mówi - no ładnie! Ja mówię, tylko tyle? Chyba zajeeebiście!a on mi - Ty robisz takie artystyczne, ja nie czuje tego klimatu... może to też coś w ten deseń?
(zawsze ta rozmowa ma miejsce przy fotografowaniu tel, bo tu sobie pozwalam na szaleństwa
klaudiafj pisze:W
I taki jeszcze Ebenezer -Wklejam tu to zdjęcie, bo jest na nim wszystko to co kocham najbardziej i w filmie i w książkach - ten klimat i te czasy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 101 gości