color1 pisze:prowadziłem właśnie konwersację z potencjalnym domkiem, który chciał ode mnie mojego tymczasa, ale odmówiłem bo to Kraków i bariera transportowa dla kotka raczej nie do zniesienia, ten ktoś ma dom z ogródkiem więc dom byłby "wychodzący" w którym są dwie sterylizowane starsze kotki (jedna nie wychodzi wcale, bo woli siedzieć w domu) ale są też dzieci - nic więcej na temat warunków nie wiem, ale przyszło mi na myśl aby zaproponować im wątek niebieskookiego (no piękny jest, a gdyby go jeszcze wyprać to w ogóle)
czy ten kotek nadaje się do takiego "towarzystwa" ?
gdyby było zainteresowanie, to ktoś pewnie musiałby wcześniej bezdomniaka oporządzić z tymi uszami, z odrobaczeniem, kastracją, itp. - czy będzie taka możliwość ?
no i wrzućcie szybko na olx aby była jakakolwiek witryna tego kotka... to prześlę dalej, niestety nie mam bezpośrednich namiarów na ten potencjalny domek, bo konwersuję przez chat olx-a
Zaraz z rana się tym zajmę, bo nocą nie otrzymam odpowiedzi od opiekunów dochodzących i dobrych dusz.
Wg mojego stanu wiedzy, kot ma opiekę w tym weterynaryjną także, gdy dzieje się coś poważnego.
Myślę więc, że i z wyszykowaniem przystojniaka nie byłoby kłopotu. Ale nie chcę obiecywać za kogoś.
Z wyszorowaniem, wiadomo i myślę, że dojedzie do swojego domu wypucowany na błysk.
Co do towarzystwa czworonożnych dam, wiem, że to przyjazny kot. A o dzieci nie dopytałam. Wiem tylko że
miziak i proczłowiek. Czy mały człowiek też, znów, muszę dopytać.
OLX. założę mu w takim razie zaraz z rana także, jak tylko dowiem się o szczegóły

.
Dziękuję Ci !!