Bombka odnaleziona :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2015 11:08 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Dużo nas ;)

Oczywizda, już podesłałam link do wydarzenia zarówno żonie jak i mężowi. Od samego początku ich namawiałam na dwupak i się nie wzbraniali, czekałam tylko kiedy sama będę mieć dla nich odpowiedniego kandydata :)
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt gru 18, 2015 12:15 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Dużo nas ;)

Piękne dzięki :201494
Ten to jest cholera straszna, ale słodziak. Kocha przytulanie, ale jednocześnie w tyłku to ma torpedę...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 18, 2015 12:40 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Dużo nas ;)

Chyba jak każdy zdrowy maluch, po roku mu przejdzie. Do dzisiaj pamiętam jak nie mogłam spać w pokoju z 5 maluchami bo już od świtu bawiły się w Indian. Wielka juka do sufitu nie przeżyła. Któregoś dnia zauważyłam ze większość liści ma pociętych z góry na dół jakby żyletką i wydało się, że taki maluch najpierw wspina się na czubek, wbija pazurki w liść po czym zjeżdża na dół :)
Coco i Chanel tez urządzały gonitwy jak stado dzikich koni.
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Pt gru 18, 2015 21:04 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Dużo nas ;)

:ryk:

to jak już wyadoptujecie Vito (Corleone najwyraźniej :ryk: ) to w kolejce stoi Bernard i Bianka, od roku stoi :twisted:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 03, 2016 11:18 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

:mrgreen:

chciałam pytać jak się czujesz
ale
skoro
takie porządki robisz, to znaczy, że czujecie się dobrze, i nie za ciężko Ci jeszcze
super :D

jak Carmen?
w takim razie :D
Obrazek

Kinnia

Post » Nie sty 03, 2016 23:33 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

Brzuch duży mam, ale w poprzedniej ciąży też mnie tak gnało do porządków. Najchętniej to bym jeszcze przemeblowanie zrobiła, już wszystko przygotowywała na przyjęcie Dorotki :oops:
Natomiast siły mam o tyle o ile - w połowie dnia chwyta mnie drzemka, od 14 potrafię spać do 17, a czasem i dłużej :oops:
Od 18.01 planuję być na zwolnieniu już do porodu i wtedy plan jest ambitny:
- wypranie dywanów i kołder, bo jednak tymczasowanie Vito ma swoją cenę i miejscami podejrzanie pachnie :roll:
- szczepienia Vito i Carmen
- kastracja Vito i wydanie paskuda do jakiegoś domu :roll:
- może badania okresowe Carmen..? Łącznie z pęcherzem..? Ale to już raczej luty :roll:
- szczepienia Baśki i rozpoczęcie integracji z przedszkolem

Także może mi odejdzie ochota na takie porządki.

A w kwestii tego, co u Carmen - w trakcie drzemek mnie dogrzewa :mrgreen: i masaż robi... zdjęcia robione z perspektywy mojego brzucha w kierunku mojej twarzy ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szalony Kot

Post » Nie sty 03, 2016 23:52 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

czyli nie jest źle, ale oszczędzać siebie musisz
fajnie, że dobrze się czujesz energiczna kobietko :D
Carmen korzysta jak widać z okazji tulenia się :D
trzymam łapki
dzięki za zdjęcia

Basia do przedszkola 8O
to ona już taka duża 8O
dla mnie to wciąż słodki, śpiący kłębuszek :1luvu:
Obrazek

Kinnia

Post » Pon sty 04, 2016 0:20 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

Baśka już wielka ;)
A do tego wygadana... w styczniu będzie 2,5 roku, najwyższy czas zacząć przygodę z przedszkolem :ok:

Tutaj po prośbie "pobawmy się puzzlami" wyciągnęła WSZYSTKIE puzzle i wszystkie chciała układać ;)
PS. Jakby co, drzwi nie są odrapane, tylko oklejone naklejkami ;)
Obrazek

Szalony Kot

Post » Pon sty 04, 2016 22:11 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

:D
jak się bawić, to się bawić

jaka Ona duuuuża już jest 8O

Śliczna :D
Obrazek

Kinnia

Post » Sob sty 09, 2016 23:33 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

Sensowni onkolodzy, zwłaszcza od chłoniaków w Warszawie? Koci oczywiście, koleżanka pyta.
Na szybko poleciałam Jagielskiego, ale moze macie jeszcze kogoś?

Szalony Kot

Post » Śro sty 13, 2016 13:25 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

Kupiłam kotom hamaczek (no dobra, wymieniłam za gratisowe punkty w Zoo+), wzgardziły :roll: będzie na sprzedaż wkrótce, nówka sztuka...

Za to z upodobaniem włażą na szafę. Zrozumiałabym, gdyby tam było miejsce, ale leży tam rowerek dziecięcy i one jakoś się moszczą pomiędzy tymi ramami i pedałami...

Szalony Kot

Post » Śro sty 13, 2016 17:03 Re: Mamysz, Carmen, Tula, Eowina, Vito. Szukamy domu dla Vit

moje na poczatku też nie chciały spać/leżeć
więc wzięłam największego piecucha i wsadziłam i pogłaskałam i została tam zdziwiona, że fajnie
potem drugiego itd.
teraz hamaczki są the best :D
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]