Moderator: Estraven
Moli25 pisze:-22 na termometrze za oknem
Gosiagosia pisze:Ja też za długo nie pospacerowałam wróciłam do ciepłego domku d..kę grzać.
Gosiagosia pisze:Ja też za długo nie pospacerowałam wróciłam do ciepłego domku d..kę grzać.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ja też za długo nie pospacerowałam wróciłam do ciepłego domku d..kę grzać.
Przyznam że zmarzłam trochę podczas dostawy bo chodzę w koszulce na krótki rękaw . Tak wywiało w magazynie że wejście do chłodni było niczym lekka chłodna bryza.

MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie jest cieplej zimą, bo troszkę inny klimat, bliżej morza. Za to wieje i nawet przy paru stopniach na minusie jest zimnisko.
Ale niestety latem mamy chłodniej, nawet odczuwalna temperatura jest mniejsza. We Wrocku przy +18 można już chodzić w krótkim rękawku, a w Koszałkowie nie bardzo. No chyba że ktoś jest morsem.
Moli25 pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ja też za długo nie pospacerowałam wróciłam do ciepłego domku d..kę grzać.
Przyznam że zmarzłam trochę podczas dostawy bo chodzę w koszulce na krótki rękaw . Tak wywiało w magazynie że wejście do chłodni było niczym lekka chłodna bryza.
O chorobę widzę bardzo łatwoEwa zakładaj cos podczas dostawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości