Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gabi79 pisze:Ja dzisiaj straciłam papużkę Felusia. Może ktoś powie, że to tylko papużka, ale mnie jest cholernie smutno.![]()
![]()
klaudiafj pisze:Gabi79 pisze:Ja dzisiaj straciłam papużkę Felusia. Może ktoś powie, że to tylko papużka, ale mnie jest cholernie smutno.![]()
![]()
Nie kochamy za wielkość, ale za jakość... Po papużce można wyć równie głośno jak po innym stworzeniu... Współczuję odejścia przyjacielaFeluś [*]
Alienor![]()
![]()
za Rysia
Gabi79 pisze:klaudiafj pisze:Gabi79 pisze:Ja dzisiaj straciłam papużkę Felusia. Może ktoś powie, że to tylko papużka, ale mnie jest cholernie smutno.![]()
![]()
Nie kochamy za wielkość, ale za jakość... Po papużce można wyć równie głośno jak po innym stworzeniu... Współczuję odejścia przyjacielaFeluś [*]
Alienor![]()
![]()
za Rysia
To prawda, tak bardzo brakuje mi Felusia
haaszek pisze:Gabi79 pisze:klaudiafj pisze:Gabi79 pisze:Ja dzisiaj straciłam papużkę Felusia. Może ktoś powie, że to tylko papużka, ale mnie jest cholernie smutno.![]()
![]()
Alienor![]()
![]()
za Rysia
To prawda, tak bardzo brakuje mi Felusia
Wiesz, kiedy umarła kaleka Irenka, to ja, baaaardzo dorosła kobieta, szlochałam jak dziecko i nie mogłam się uspokoić. Za Marianem tęsknię nadal po latach. A to były "tylko" małe, faliste papużki.
To chyba dobrze o nas świadczy, że nawet najmniejsze zwierzę nie jest dla nas przedmiotem.
Widzę, że Rysiek jest już Ryśkiem na 100%. I bardzo dobrze, wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Myślę, że koc wełniany wystarczy, chyba nie jest wygolony do gołego?
Alienor pisze:Zdjęcia to jak pożyczę aparat z fotografem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Maniek19, sherab i 328 gości