KatS pisze::201498 Dobry wieczór Ineczko, spisz już grzecznie?Przesyłam usciski i czochry!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze::201498 Dobry wieczór Ineczko, spisz już grzecznie?Przesyłam usciski i czochry!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Wiecie co widzę że kolejka do odchudzania się ustawia![]()
co na wąty wejdę to to wszędzie koty głodzą i odchudzają albo same się odchudzają wpitalając fryty![]()
![]()
O przepraszam, ja dziś wpitalałam barszcz z uszkami, 2 rodzaje ryby i pierogi. Ciasta nie zmieściłam, więc zabrałam do domu
i poczęstowałaś Inusię?
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Moja Duża to przestała już być chudsza i się robi grubiejsza. I się boja że niezadługo będzie się toczyć jak piłeczku. Okropecznie śmiesznie by to wyglądało![]()
Do świąt coraz bliżej i bliżej, już się nie mogę doczekać mniamuśnej rypci! U nas w świąta nikt się nie odgrubia.
Książniczka Ofelja oczekująca
klaudiafj pisze:U mnie kotki dostaną co będą chciały nawet jak wsadza nos w kapustę z.grochem![]()
I na razie moje się nie buntują z jedzeniem - apetyt nawet im rośnieDziś wetka zauważyła ze Kitusia przytyla; )
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:U mnie kotki dostaną co będą chciały nawet jak wsadza nos w kapustę z.grochem![]()
I na razie moje się nie buntują z jedzeniem - apetyt nawet im rośnieDziś wetka zauważyła ze Kitusia przytyla; )
No, nie przesadzajmy: jak zechcą zjeść reklamówkę, to im na to nie pozwolimy...
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:U mnie kotki dostaną co będą chciały nawet jak wsadza nos w kapustę z.grochem![]()
No przecież wiadomo ze nie chodziło o reklamowkekoty wiedzą że najlepszą reklamówka to taka która zjada koty i szelest przy tym głośno
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:U mnie kotki dostaną co będą chciały nawet jak wsadza nos w kapustę z.grochem![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:U mnie kotki dostaną co będą chciały nawet jak wsadza nos w kapustę z.grochem![]()
ale z reklamówki tak o ile będzie tam cos dobrego
klaudiafj pisze:Witajcie Piękne Dziewczynki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 16 gości