Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Jakie ma łapki grubaśne
Myszolandia pisze:Ęzdęśmy![]()
![]()
Ja też bym chciała jak najmniej,najlepiej wcale,nie czytać o odejściach
klaudiafj pisze:Ale różnica widoczna w rudychMały Szczypior widać że będzie miał męską mocną budowę. Czemu jest wychudzony skoro był w rodzinie... ech. Tosia też pędzlowała jakby dna w brzuchu nie miała, teraz już się to uspokoiło i powoli je jak normalny duży kot, że dlatego, że też je suchego całkiem nie mało
Przypominam Ci, że raz mi się śniło, że trafił do Ciebie mały chłopiec i postanowiłaś go zostawić dla siebie - może to ten
![]()
Ja w nim zobaczyłam kompana dla Tosi - oj by się działoAAA bo właśnie mi się przypomniało. Wczoraj tak Tosia szalała z Marysią, że przewróciły 2 metrową i ciężką lampę pokojową! Na szczęście żywa choinka się nie poddaje
klaudiafj pisze:A jak mogły sobie zrobić skoro lampa upadała a one z prędkością światła były już daleko od niej![]()
To Tosia też tak się wyciągałaI też zawsze w tym wieku miałam ją w moim talerzu. Teraz się uspokoiła i już nie musi mi nosa wsadzać w jedzenie
Duże jedzą obok małego u Ciebie a to już 3/4 sukcesuA jakie masz jedzonko dla kociąt? Ja, jak sama wiesz, wiele wypróbowałam dla Tosi i z wszystkiego Tosia pokochała RC dla kociąt ... razem z dużymi
Ale duże gonię od jedzenia dla kociąt
Użytkownicy przeglądający ten dział: jozefina1970 i 435 gości