Ciekawe kto tym razem...
A ja zapomniałam napisać, że w niedzielę Balbinka pojechała do własnego domku - została ślązaczką

Trzymajcie kciuki, żeby się dogadała z 14-letnią sunią
Mamy życzenia świąteczne od Pani Haliny, która przywiozła do nas Gadkę znalezioną na ulicy - Gadka też ma życzenia i wszyscy nasi podopieczni - znalezienia szybciutko własnych domków
Wczoraj mieliśmy miłe odwiedziny - koty dostały mnóstwo fajnych prezentów

- najbardziej zainteresowane były Alicja i Agatka

Agatka niestety nie wykazała wdzięczności - i trzepnęła Darczyńcę łapą ze 3 razy
Za to Frania tak się do Pani przytulała, że Państwo o mało z nią nie wyszli - i gdyby nie ich alergia na koty - to kto wie czy Frania nie byłaby już we własnym domku

Dzwoniła też pani Ania z Traktorowej zapytać, jak burasia Niunia się czuje i czy sobie jakoś radzi - i też nam składała świąteczne życzenia.
Podjechałam wieczorem na Traktorową i zawiozłam trochę jedzonka dla Jaśka, Czarnego i Nowej Burej - wszystkie były pod klatką pani Ani i czekały na kolację - niestety - fotek nie zrobiłąm, bo ciemno było już i nie chciałam ich stresowac lampą. Ktos dostawił pod klatką jeszcze jedną drewnianą budkę dla nich - są więc dwie - ładnie to wygląda, a najważniejsze, że koty mają schronienie