Szylkretki są piękne. 166.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 18, 2015 20:23 Re: Szylkretki są piękne. 166.

KatS pisze:
kalair pisze:
KatS pisze:A Safi jaka sliczna!
Mam dzis podły humor i oglądanie fotek takich cudnych kotków jakos mi pomaga (do spółki z grzanym winem ;) ) :)

Ojej, to niedobrze, oby przyczyna tego humoru zdechła! :ok: :ok: :ok: :ok:

Oby! Na pohybel! :D
:piwa:

:piwa: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt gru 18, 2015 20:23 Re: Szylkretki są piękne. 166.

anulka111 pisze:
kalair pisze:Iriska na drapaku- :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
.i unia.śliczne.a

Ciociu! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2015 20:24 Re: Szylkretki są piękne. 166.

klaudiafj pisze:Tak, miałam zacytować, dwa ostatnie zdjęcia :love: :love: :love:

:lol:
Też sobie tu pacza! :D Zalotnie. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt gru 18, 2015 20:52 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Ale piękne dziewczynki :1luvu:
Iriska na drapaku cudna. Z tym języczkiem wysuniętym <3
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt gru 18, 2015 21:08 Re: Szylkretki są piękne. 166.

MonikaMroz pisze:Ale piękne dziewczynki :1luvu:
Iriska na drapaku cudna. Z tym języczkiem wysuniętym <3

No właśnie tak się wczuła w rolę, że aż jęzorka wystawiła niunia. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 19, 2015 2:16 Re: Szylkretki są piękne. 166.

kalair pisze:
klaudiafj pisze:Hej :)
Ja olewam trochę porządki. I właśnie często myślę, że jak byłam dzieckiem to się pucowało od sufitu po podłogi chałupkę i wyciągało się też serwisy porcelanowe z szaf żeby je umyć, a mnie się tego nie chce robić. I wymyśliłam ostatnio, że ... chwila?! Moja babcia jak to robiła to zawsze nam kazała pomagać! Więc pewnie samej też jej się nie chciało tego robić.. hihi poczekam więc na dzieci i je zagonię do pomocy :D
Też mam rękodzieła do zrobienia - kupiłam bombki i chciałam zrobić każdemu w rodzinie bombkę i tak leżą - jedną zmaściłam tak że w oczy kuła, więc wyrzuciłam a reszta leży jak jajka wielkanocne, które miałam robić na pisanki :D Po co ja kupowałam to wszystko :roll:

:ryk: :ryk: Świetny pomysł, :mrgreen: Cześć Klaudia, znając Cię, i tak sobie wymyślisz coś do zrobienia. :P

No bardzo prawidłowy tok myślenia :D Pewnie babcia chciała zaszczepić to i owo we wnukach :) Choć kto to wie? Może się i jej nie chciało :lol:
Ja w każdym razie zaszczepiam :mrgreen: Wnusia bardzo chętna do pomocy :lol: . Już nawet się nauczyła zdania "baciu (ja jestem bacia to nie brak literki) ja Ci pomogę! Dobrze, bardzo się cieszę, że mi pomożesz. No i muszę tą "pomoc" przyjąć :lol: Ale jak od małego nie będzie pomagała to potem mogę sobie prosić :wink: A, że czekają mnie z mężem długie lata wychowywania i będę już bardzo stara jak ona będzie młoda to przydałoby się, żeby "szczepionka" się przyjęła :) Ale tak naprawdę to kto to może wiedzieć co z tego skrzata wyroście?
No, na pewno kociara! To już jak w banku :mrgreen:

Jak tam robótki ręczne? :)
Moje jeszcze nie ruszone :strach: a też nakupowałam różności do tworzenia. I jeszcze taka durna oglądam różne projekty i tak obliczam, gdybym jeszcze to i to dokupiła doszłoby jeszcze??
Ale postanowiłam, że zamykam allegro na kluczyk i NIC już nie dokupię. Bo w końcu zamiast jedzenia na stole to będą tylko ozdóbki bo już kasy nie starczy :ryk: Choć to i może by się mężowi przydało :wink: Nie nie, on tak lubi jeść :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob gru 19, 2015 2:21 Re: Szylkretki są piękne. 166.

kalair pisze:jeszcze mój najmłodszy skarb- :mrgreen:

Obrazek

Iriska piękna i cudne foty na rurze :D , Lafi piękna ale co ja mam słabość do Safi to nie wiem :D Ale widzę, że chyba każda ciocia ma swojego ulubieńca no to ja też mogę. Mogę? :) Mogę.
Ile Safi waży?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob gru 19, 2015 8:54 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Hej Słonko! :D oczywiście że możesz mieć swoją ulubienicę w postaci Safolinki, zresztą chyba Safcia górą?... :ryk:
A pomocy wnusi nie odrzucaj absolutnie! Fajnie że chętna do pomocy, i niech jej tak zostanie,, tylko chwal chwal chwal :D
Kociara będzie, to murowane, w oczkach to ma. :lol: :1luvu:
A na allegro nie wchodź. :lol:

edit: Sacia waży 6,700 kg. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob gru 19, 2015 13:44 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 19, 2015 13:22 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Hej Dziewczęta i Goście :)

Nelly moja babcia tez myla ta porcelanę ;) my pomagałysmy ale moja babcia była bardzo miękka i nigdy nic nam nie kazała robić ale porcelanę trzeba było pucowac co rok :twisted: chciałabym mieć babcie i dalej z nią myć porcelanę :(
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 19, 2015 13:48 Re: Szylkretki są piękne. 166.

klaudiafj pisze:Hej Dziewczęta i Goście :)

Nelly moja babcia tez myla ta porcelanę ;) my pomagałysmy ale moja babcia była bardzo miękka i nigdy nic nam nie kazała robić ale porcelanę trzeba było pucowac co rok :twisted: chciałabym mieć babcie i dalej z nią myć porcelanę :(
A Babci rozumiem Cześć Klauduś! :D A Babci już nie masz żadnej? Ja akurat Babci ne miałam. Tak się złożyło. A właściwie była z nami siostra Mamy mojej mamy, taka Ciocia Babcia. Byłam jej ulubienicą i mam z nią fajne wspomnienia. Jak to z Babciami bywa.. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 19, 2015 13:50 Re: Szylkretki są piękne. 166.

anulka111 pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
.i unia.śliczne.a

normalnie kocia modelka :1luvu: :1luvu:
wyglada jakby specjalnie pozowała :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob gru 19, 2015 13:53 Re: Szylkretki są piękne. 166.

kalair pisze:

A Babci rozumiem Cześć Klauduś! :D A Babci już nie masz żadnej? Ja akurat Babci ne miałam. Tak się złożyło. A właściwie była z nami siostra Mamy mojej mamy, taka Ciocia Babcia. Byłam jej ulubienicą i mam z nią fajne wspomnienia. Jak to z Babciami bywa.. :P

Nie mam od dawna żadnej babcia ta od porcelany najlepsza umarła najwcześniej. Ale też mam Cioci Babcie ta od Marysi :) siostra właśnie tej babci. I też mam z nią super kontakty a co ważne to aktywne :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 19, 2015 13:54 Re: Szylkretki są piękne. 166.

agusialublin pisze:
anulka111 pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
.i unia.śliczne.a

normalnie kocia modelka :1luvu: :1luvu:
wyglada jakby specjalnie pozowała :D :D

No oczywiście że pozuje! Zapytaj jej! :mrgreen: :lol:
Hej Agusiki! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 19, 2015 13:57 Re: Szylkretki są piękne. 166.

klaudiafj pisze:
kalair pisze:

Nie mam od dawna żadnej babcia ta od porcelany najlepsza umarła najwcześniej. Ale też mam Cioci Babcie ta od Marysi :) siostra właśnie tej babci. I też mam z nią super kontakty a co ważne to aktywne :)

No proszę, Ciocie Babcie żądzą w zastępstwie! :P Dbaj więc o te kontakty :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 19, 2015 13:59 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Nelly pisze:
kalair pisze:jeszcze mój najmłodszy skarb- :mrgreen:

Obrazek

Iriska piękna i cudne foty na rurze :D , Lafi piękna ale co ja mam słabość do Safi to nie wiem :D Ale widzę, że chyba każda ciocia ma swojego ulubieńca no to ja też mogę. Mogę? :) Mogę.
Ile Safi waży?

foty na rurze :ryk: :ryk: :ryk:
Bożenka pilnuj dziewczyny bo Ci zacznie po barach nocnych chodzić i tańczyć na rurach :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

[poprzednia][następna]