KatS pisze:kalair pisze:KatS pisze:A Safi jaka sliczna!
Mam dzis podły humor i oglądanie fotek takich cudnych kotków jakos mi pomaga (do spółki z grzanym winem)
Ojej, to niedobrze, oby przyczyna tego humoru zdechła!![]()
![]()
![]()
Oby! Na pohybel!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:kalair pisze:KatS pisze:A Safi jaka sliczna!
Mam dzis podły humor i oglądanie fotek takich cudnych kotków jakos mi pomaga (do spółki z grzanym winem)
Ojej, to niedobrze, oby przyczyna tego humoru zdechła!![]()
![]()
![]()
Oby! Na pohybel!
MonikaMroz pisze:Ale piękne dziewczynki![]()
Iriska na drapaku cudna. Z tym języczkiem wysuniętym
kalair pisze:klaudiafj pisze:Hej
Ja olewam trochę porządki. I właśnie często myślę, że jak byłam dzieckiem to się pucowało od sufitu po podłogi chałupkę i wyciągało się też serwisy porcelanowe z szaf żeby je umyć, a mnie się tego nie chce robić. I wymyśliłam ostatnio, że ... chwila?! Moja babcia jak to robiła to zawsze nam kazała pomagać! Więc pewnie samej też jej się nie chciało tego robić.. hihi poczekam więc na dzieci i je zagonię do pomocy
Też mam rękodzieła do zrobienia - kupiłam bombki i chciałam zrobić każdemu w rodzinie bombkę i tak leżą - jedną zmaściłam tak że w oczy kuła, więc wyrzuciłam a reszta leży jak jajka wielkanocne, które miałam robić na pisankiPo co ja kupowałam to wszystko
![]()
Świetny pomysł,
Cześć Klaudia, znając Cię, i tak sobie wymyślisz coś do zrobienia.
kalair pisze:jeszcze mój najmłodszy skarb-![]()
A Babci rozumiem Cześć Klauduś!klaudiafj pisze:Hej Dziewczęta i Goście
Nelly moja babcia tez myla ta porcelanęmy pomagałysmy ale moja babcia była bardzo miękka i nigdy nic nam nie kazała robić ale porcelanę trzeba było pucowac co rok
chciałabym mieć babcie i dalej z nią myć porcelanę
anulka111 pisze:.i unia.śliczne.akalair pisze:Iriska na drapaku-![]()
kalair pisze:A Babci rozumiem Cześć Klauduś!klaudiafj pisze:Hej Dziewczęta i Goście
Nelly moja babcia tez myla ta porcelanęmy pomagałysmy ale moja babcia była bardzo miękka i nigdy nic nam nie kazała robić ale porcelanę trzeba było pucowac co rok
A Babci już nie masz żadnej? Ja akurat Babci ne miałam. Tak się złożyło. A właściwie była z nami siostra Mamy mojej mamy, taka Ciocia Babcia. Byłam jej ulubienicą i mam z nią fajne wspomnienia. Jak to z Babciami bywa..
agusialublin pisze:anulka111 pisze:.i unia.śliczne.akalair pisze:Iriska na drapaku-![]()
normalnie kocia modelka![]()
![]()
wyglada jakby specjalnie pozowała![]()
klaudiafj pisze:kalair pisze:A Babci rozumiem Cześć Klauduś!klaudiafj pisze:Hej Dziewczęta i Goście
A Babci już nie masz żadnej? Ja akurat Babci ne miałam. Tak się złożyło. A właściwie była z nami siostra Mamy mojej mamy, taka Ciocia Babcia. Byłam jej ulubienicą i mam z nią fajne wspomnienia. Jak to z Babciami bywa..
Nie mam od dawna żadnej babcia ta od porcelany najlepsza umarła najwcześniej. Ale też mam Cioci Babcie ta od Marysisiostra właśnie tej babci. I też mam z nią super kontakty a co ważne to aktywne
Nelly pisze:kalair pisze:jeszcze mój najmłodszy skarb-![]()
Iriska piękna i cudne foty na rurze, Lafi piękna ale co ja mam słabość do Safi to nie wiem
Ale widzę, że chyba każda ciocia ma swojego ulubieńca no to ja też mogę. Mogę?
Mogę.
Ile Safi waży?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości