Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Mara S pisze:Wydaje mi się, że 1 klatkę może mieć pani Ola, bo kiedyś dawno temu pożyczała.
Mara to proszę Cię o odebranie klatki od Pani Oli.Jeśli u niej jest .
Mara S pisze:Dziś po pracy przywiozę 3 żwirki.
Gosia popsikasz dziczki fiprexem?
FElunia pisze:Cola nadal ma być w boksie. Z tego co pamiętam, on miał test na FeLV? Czy ktoś mógłby mi to potwierdzić? A co ze szczepieniami i odrobaczaniem u niego?
Przywiozłam mokre gastro.
Moją Dziczkę nr 3 wypuściłam. Dziękuję Wam za opiekę nad nią, a wcześniej jej matką i siostrą
Asiap84 pisze:FElunia pisze:Cola nadal ma być w boksie. Z tego co pamiętam, on miał test na FeLV? Czy ktoś mógłby mi to potwierdzić? A co ze szczepieniami i odrobaczaniem u niego?
Moją Dziczkę nr 3 wypuściłam. Dziękuję Wam za opiekę nad nią, a wcześniej jej matką i siostrą
Kurcze miejmy nadzieję że się tam odnajdzie.
Mara S pisze:Czy Cola ma coś brać?
Mara S pisze:Mara S pisze:Czy Cola ma coś brać?
I co w ogóle mu jest?
CatAngel pisze:Asiap84 pisze:FElunia pisze:Cola nadal ma być w boksie. Z tego co pamiętam, on miał test na FeLV? Czy ktoś mógłby mi to potwierdzić? A co ze szczepieniami i odrobaczaniem u niego?
Kurcze miejmy nadzieję że się tam odnajdzie.
Asiap84 pisze:Karola jak się Moruska glaska i mówi do niego to on je mokre. A potem się przytula.
CatAngel pisze:Asiu na wieczor nie ma mokrego urinary dla Moruska.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, muza_51, puszatek, squid i 103 gości