Kotimont pisze:Oreonie mogę uwierzyć!
Przecież już było z nią dobrze.
Nie tyle dobrze, co wyraźnie lepiej niż wcześniej. Ale na oko. Była nadal bardzo chuda i zestresowana. Nie wyglądało jednak na to, że jest umierająca.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze:Oreonie mogę uwierzyć!
Przecież już było z nią dobrze.
choina2k pisze:Odwiedziłem dzisiaj Pafnucego w jego nowej kwaterze głównej.
Chciałbym przesłać w jego imieniu serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, którzy zajmowali się nim i udzielali mu wsparcia i pomocy podczas pobytu w schronisku. Kocur przeszedł u doktora badania, nawadnianie i "odnowę biologiczną" i od razu się lepiej poczuł. Uwielbia wylegiwać się na kolanach swojej nowej pani i co chwila daje znać mruczeniem i pomiałkiwaniem o swoim zadowoleniu. Wcina żarcie aż mu się uszy trzęsą.![]()
Pozdrawiam
W sobotę uczestniczący w adopcji "wujek" Pafnucego.
http://s29.postimg.org/57fgvb72v/pafnucy1.jpg
Revontulet pisze:Trochę wieści. Jak zwykle jest słodko-gorzko...Bardzo gorzko![]()
Wczoraj do domu pojechała Sziga 1047/15![]()
Wczoraj do schroniska wróciła Malaga (obecny nr: 1082/15), po jednym dniu w domu. Bo ma biegunkę i siedzi w budce
. No żesz zabawili się kotem
![]()
Jest w A1, chociaż tyle![]()
Wczoraj umarła Oreo
Parszywy los...
Revontulet pisze:Wczoraj do schroniska wróciła Malaga (obecny nr: 1082/15), po jednym dniu w domu. Bo ma biegunkę i siedzi w budce
. No żesz zabawili się kotem
![]()
choina2k pisze:Tak się tu spytam bo niestety trzeba większą ilość postów na forum wrzucić aby napisać coś na priva.
Co się stało, że Pafnucy trafił do schroniska? Śmierć właściciela, po prostu oddany, a może z podwórka zgarnięty?
Z zachowania wygląda na ułożonego kocura domatora. Wie do czego, jaki przyrząd służy i potrafi się odpowiednio zachować. Bardzo ładnie wychowany staruszek
choina2k pisze:Dzięki za odpowiedź. Kot szczęśliwy, moja mama szczęśliwa.Wyniki badań miejmy nadzieję do poprawy więc będzie ok. Na razie kroplówka raz w tygodniu. Całkiem sporo je i nieźle pije więc mam nadzieję, że nerki się poprawią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 305 gości