No to tez prawda... ogolnie mialam takie wrazenie ze ...byla bardzo skupiona na tym aspekcie pierwszej pomocy ... liczylam ze np powie jak reagowac na konkretne objawy np . WYmioty, biegunka, braklo mi definicji biegunki - czy to 1 x luzna kupa to ju zbiegunka? Czy przez kilka dni luzna kupa to biegunka? Czy tez kilka x dziennie luzna kupa to biegunka... chcialam napisac biedronka ;D
Siedze w robocie. Mozg mi juz sie lasuje... jeszcze z godzinke z hakiem musze siedziec.
Caly dzien siedzie w czyms czego na codzien nie robie - powiedzmy programuje i ... bleeeh
DOpiero teraz zaczelo cos jako tako dzialac... po calym dniu pierdzielenia sie ...
5 min przerwy i dalej jazda z "tym koksem"
Nie iwem co dzis na obiad zrobic, nie chce mi sie specjalnie dzisiaj duzo dziergac, jeszcze wracajac musimy wstapic do praktkiera bo kolejna zarowka led sie spalila... ;| Maz do praktikera ja do Auchana skocze... wrobie dzisiaj meza w robienie piersi z kaczki, do tego jakas lekka salatka.... chyba to bedzie najlepsze.
My sie zastanawiamy co ta nasza NIcia sobie o nas mysli... bo ona jest taka hmm plochliwa... ale zawsze myslelismy ze ona sie nas po prostu boi... jak zbyt niespodziewniae sie podejdzie albo cos... ale dzisiaj taka sytuacja rano - wychodzimy do pracy, jestemsy pod drzwiami ale M. sie wrocil po cos do kuchni... NIcia jak go zobaczyla to oczywiscie w dluga.... ale tak na srodku przedpokoju po drodze "ucieczki" po nocy jakies "klaki siersci" sie turlaly... to jeszcze po drodze dwa razy poszturchala ta kulke, tak w zabawie i poleciala dalej... i stwierdzilismy ze ona nie "ucieka" bo sie boi tylko chyba tak ma.... choc widac postepy, bo kiedys rano tylkp Pixie z Coco na lozku witali.... a teraz i Nicia rano przyjdzie i patrzy tymi swoimi ślepiami

NIe widziałam nigdy innego kota ktory mialby taki wzrok... czlowieka "przeswietla"

Szczegolnie jak cos jesz.... ona nie mialczy, nie jest nachalna... ona po prostu sie patrzy... ale takim wzrokiem ze....