Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Fuks odkąd go adoptowalismy, spi CODZIENNIE miedzy nami. Mamy dosc małe łóżko, a ta długa glizda sie zawsze rozłoży w poprzekjak zasypia co ta syndrom ssania cycka matki, ciumka swoj opuszek tylnej łapki. Gdzieś miałam filmik z tym nawet. Jest to dosc głośne. Jedna opuszkę przez to jest zawsze mokra
![]()
Ale jak juz zaśnie to słodko grucha i to dobre 20 minut. Jak przestanie a położy sie tylko na nim rękę to włącza znowu traktorekrozczula mnie to
Bunio& Daga pisze:Dogi nie lubił przykryciaBuldog potwornie chrapie.Koty mruczą jest Ok.Przyzwyczaiłam się
Moli25 pisze:KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem
Pod kołdrą z doga to chyba żadna zima nie straszna, podobnie zresztą jak pod takimi puchatymi kotkami
Fuks odkąd go adoptowalismy, spi CODZIENNIE miedzy nami. Mamy dosc małe łóżko, a ta długa glizda sie zawsze rozłoży w poprzekjak zasypia co ta syndrom ssania cycka matki, ciumka swoj opuszek tylnej łapki. Gdzieś miałam filmik z tym nawet. Jest to dosc głośne. Jedna opuszkę przez to jest zawsze mokra
![]()
Ale jak juz zaśnie to słodko grucha i to dobre 20 minut. Jak przestanie a położy sie tylko na nim rękę to włącza znowu traktorekrozczula mnie to
Mam ciumkanie opuszka
http://youtu.be/WucR71SXWfU
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem
Pod kołdrą z doga to chyba żadna zima nie straszna, podobnie zresztą jak pod takimi puchatymi kotkami
Fuks odkąd go adoptowalismy, spi CODZIENNIE miedzy nami. Mamy dosc małe łóżko, a ta długa glizda sie zawsze rozłoży w poprzekjak zasypia co ta syndrom ssania cycka matki, ciumka swoj opuszek tylnej łapki. Gdzieś miałam filmik z tym nawet. Jest to dosc głośne. Jedna opuszkę przez to jest zawsze mokra
![]()
Mam ciumkanie opuszka
Filmiki mnie powaliły na łopatki (już kiedyś je oglądałam) i bez końca można je oglądać![]()
![]()
Jak będę miała chandrę to je włączę a najbardziej jak Moli myję Fuksika i Moli pod prysznicem z mężem to jest cudne. Poprawiłam sobie humor więcej takich filmików.
Moje boją się wody jak ognia![]()
![]()
Moli25 pisze:KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem
![]()
Mam ciumkanie opuszka
mir.ka pisze:Moli25 pisze:KatS pisze:Ja bym bardzo chciała, żeby ten mój mały strachulec ze mną spał i mi mruczał, ale póki co nie jest zainteresowana. Ale może z czasem
![]()
Mam ciumkanie opuszka
nie przeszło mu to ciumkanie?
KatS pisze:Miłej niedzieli z DUblina, tu też leje, ale to w sumie żadna niespodzianka
KatS pisze:Ja własnie muszę zaraz wyjsć na ten deszcz, ale jak wrócę to sobie przyrządzę grzane wino, o tak!
klaudiafj pisze:Ja miałam wczoraj grzane winko i faktycznie rogrzalo mnie bardzo
Dziś herbatki będę pic z imbirem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 30 gości