Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Hugo, jaki nosek różowy! Uwielbiam takie pyszczki i te kropki koło noskaJuż on na pewno wie co robi, że spi przy michach
A dziewczyny mają prawie kino domowe z tym akwarium![]()
![]()
KatS pisze:Dobrze że nie próbują ich odłowić![]()
Gosiagosia pisze:Na szczęście akwarium ma pokrywę więc nie próbują ale kiedyś przy czyszczeniu akwarium jedna ryba nam wyskoczyła a moje koty o mało się nie pozabijały tak uciekały w popłochu![]()
![]()
KatS pisze:Gosiagosia pisze:Na szczęście akwarium ma pokrywę więc nie próbują ale kiedyś przy czyszczeniu akwarium jedna ryba nam wyskoczyła a moje koty o mało się nie pozabijały tak uciekały w popłochu![]()
![]()
Może to była pirania?
Widzę że faktycznie odważne jak moja Stella
KatS pisze:Ja to w ogóle prowadzę taki tryb życia sowy... ale też u mnie jest godzina wczesniej niż w Polsce
To się syn urządził, pełnia szczęsciaw pierwszej chwili nie mogłam się zorientować, gdzie pannice mają dół a gdzie górę
![]()
KatS pisze:Cudaw tym zlewie to jak w dżakuzi
on ma takie brązowe oczy jak na pierwszym zdjęciu czy tylko tu tak wyszło?
Musi mu Miki brakować, też stracił przyjaciółkę... bidulekzwierzaki też przeżywają stratę i nie rozumieją o co chodzi więc tym bardziej cierpią.
Ale przynajmniej ma w domu dwie puchate kotunie, nawet jak się bardzo nie przyjaźnią to przynajmniej się chłopak nie nudzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05, pibon i 133 gości