Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ale fajne skarby znalazłaś - zdjęciaMusiałaś mieć bardzo barwne życie, bardzo chciałabym o nim posłuchać
KatS pisze:Wiem jak to jest Gosiu... taki wyjątkowy przyjaciel na zawsze zostaje z nami. I zawsze jego strata boli. Thomasek był sliczny, nie widziałam chyba nigdy czarnego persa.
Zastąpić nikt go nie zastąpi, ale i inne są do kochania.
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ale fajne skarby znalazłaś - zdjęciaMusiałaś mieć bardzo barwne życie, bardzo chciałabym o nim posłuchać
Klaudio faktycznie barwne ale tez i wymagajace wyrzeczen, nie mialam dziecinstwa beztroskiego. Do szkoly baletowej poszlam jako 10 latka i nie mialam za duzo czasu i sily na inne przyjemnosci. Szkole wspominam bardzo milo bo mialam wspaniale kolezanki z ktorymi do tej pory mam kontakt, chociaz z niektorymi tylko na Fb bo sa za granica. Moja przyjaciolka z ktora jestem na zdjeciu mieszka w Niemczech inna we Wloszech inna w Szwecji itd. Jedna Elwira nadal tanczy, prowadzi Teatr Tanca Zawirowania i jezdzi po calym swiecie. A mnie zostaly wspomnienia....
klaudiafj pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ale fajne skarby znalazłaś - zdjęciaMusiałaś mieć bardzo barwne życie, bardzo chciałabym o nim posłuchać
Klaudio faktycznie barwne ale tez i wymagajace wyrzeczen, nie mialam dziecinstwa beztroskiego. Do szkoly baletowej poszlam jako 10 latka i nie mialam za duzo czasu i sily na inne przyjemnosci. Szkole wspominam bardzo milo bo mialam wspaniale kolezanki z ktorymi do tej pory mam kontakt, chociaz z niektorymi tylko na Fb bo sa za granica. Moja przyjaciolka z ktora jestem na zdjeciu mieszka w Niemczech inna we Wloszech inna w Szwecji itd. Jedna Elwira nadal tanczy, prowadzi Teatr Tanca Zawirowania i jezdzi po calym swiecie. A mnie zostaly wspomnienia....
No na pewno, ale miałaś za to coś innego, czego nie miały inne dzieci. Bywałaś na scenach teatrów i oper, w świetle fleszyTo jest inny świat, dostępny dla wybranych.
Gosiagosia pisze:Nie wiem czy używałyście lub używacie silikonowy żwirek dla kota. Mój syn sprowadził taki fantastyczny żwirek i dostałam na próbę. Jestem nim zachwycona, super pochłania zapachy jest bakteriobójczy. Antystatyczny - nie klei się do łapek, nie łapie kurzu , dlatego nadaje się dla kotów alergików i wreszcie nie mam żwirku rozniesionego po przedpokoju.
Podaję Wam link do sklepu internetowego jeżeli będziecie chciały wypróbować.
http://allegro.pl/zwirek-silikonowy-dla ... 76951.html
Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ale fajne skarby znalazłaś - zdjęciaMusiałaś mieć bardzo barwne życie, bardzo chciałabym o nim posłuchać
Gosiagosia pisze:Na razie zmieszałam z Benkiem i robią a zobaczę jak Benek się skończy. Dostałam do spróbowania to próbuję, niektóre koty tylko w ten robią. Moje nie chciały robić w kukurydziany i drewniany. Ale każdy kot ma swoje przyzwyczajenia i musimy to uszanować.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Ale fajne skarby znalazłaś - zdjęciaMusiałaś mieć bardzo barwne życie, bardzo chciałabym o nim posłuchać
a nie po tym zostały Ci dolegliwosci kręgosłupa?
Gosiagosia pisze:Na razie zmieszałam z Benkiem i robią a zobaczę jak Benek się skończy. Dostałam do spróbowania to próbuję, niektóre koty tylko w ten robią. Moje nie chciały robić w kukurydziany i drewniany. Ale każdy kot ma swoje przyzwyczajenia i musimy to uszanować.
KatS pisze:Gosiagosia pisze:Na razie zmieszałam z Benkiem i robią a zobaczę jak Benek się skończy. Dostałam do spróbowania to próbuję, niektóre koty tylko w ten robią. Moje nie chciały robić w kukurydziany i drewniany. Ale każdy kot ma swoje przyzwyczajenia i musimy to uszanować.
Ja w ogóle przez żwirek to pójdę z torbami![]()
Moja tygrysia sika często a potem w dodatku energicznie to "zakopuje", przez co rozwala te niby bryłki (mamy CBE+) i wybieram je takie rozwalone razem z dobrym żwirkiem niestety. Codziennie strasznie dużo muszę wywalać. Idzie mi miesięcznie 20 litrów, ale co poradzę, cieszę się że sporo pije i sika no i muszę to usuwać, przecież nie będzie używała brudnego żwirku. Taki silikonowy bym wypróbowała bo denerwuje mnie roznoszenie drewienek po domu, ale nawet nie wiem czy tutaj gdzies taki dostanę - nie widziałam nigdzie. Mój kolega używa jakiegos silikonowego dla kociąt, drobniutkiego jak pył, do spłukiwania w toalecie i bardzo sobie chwali.
KatS pisze:Daj znać czy się sprawdził. COs podobnego znalazłam na irlandzkim zooplusie, więc jakby co przetestuję. Zastanawiam się też nad tym kukurydzianym bo podobno lepiej się zbryla a można go też splukiwać w wc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05 i 142 gości