Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:8O 167 ? hehe myślałam, że powiesz 37 ;p
Ale mu się odkleiła siatkówka, bo może miał jakąś inną wadę. Raz widziałam odklejoną siatkówkę jak pracowałam w poradni, pacjentka była po operacji. Nie wiem nic o dźwiganiu. Mi mówili, że oczy mam w stanie idealnym tyle, że ślepe ;p Lekarz mi powiedział, że mogę rodzić normalnie, nie ma przeciwwskazań. Na moje życzenie powiedział, że może mi dać zalecenie na poród przez cesarkę.
O Kretki wychodzą na afisz![]()
![]()
![]()
![]()
Jak Ci się fotografuje nowym aparatem? Ja postanowiłam kolekcjonować stare aparaty, ale tylko takie w stanie idealnym sprawne, którymi będę robić zdjęcia. Nie że jakieś gruchotyW Bytomiu niedaleko mnie mam naprawę starych aparatów
Więc mogę dać czy do czyszczenia, przeglądu czy też naprawy, super, że blisko
'kalair pisze:Nelly pisze:Cześć Aluś! A dają pewnie popalić tymczasiki, co?
kalair pisze:A propo paznokci,ja też mam fatalne, i robienie odpuściłam, bo trzymały mi teraz tylko tydzień. Mnie się strasznie łamią, a na moczenie w oliwie nikt mnie nie namówi. Szkoda czasu i w ogóle..
klaudiafj pisze:Blendy służą do różnych rzeczy, więc pytam do czego Tobie.
Ja lubię mieć paznokcie pomalowane, ale zawsze mam już odprysknięte na wieczór i to mnie zraża. Właśnie mi się przypomniało, że w sobotę prowadzę prywatną lekcje z fotografii studyjnej :/ ale się wkopałam :/
anulka111 pisze:Jak nie chcesz oliwa, to smaruj oliwka dla dzieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, januszek, pibon i 18 gości