Faraon już w nowym domu ! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2005 12:07

ojej ... bardzo dziekuje :), Faraon jak mniewam juz sie zadomowil na dobre !.

Prosze ... nowy domek w ktorym jest rozpieszczany i nawet mama chrzestna - warto bylo bez dwoch zdan !! :D.

Evetka

Od: Wto lut 01, 2005 19:06

Post » Pt mar 11, 2005 14:45

Super Domek + Super Człowiek do głaskania = kocie szczęście

:1luvu: dla was dobrzy koci ludzie i dla Faraona
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Pt mar 11, 2005 14:51

Miło czyta się takie wątki. Oby było ich jak najwięcej.
Gratuluje kotu domku, a domkowi kota :D

giegie

Od: Sob cze 26, 2004 8:25

Post » Pt mar 11, 2005 16:15 Re: relacja

holy pisze:Teraz siedzi w wielkim kartonie po przeprowdzce i obserwuje mnie tymi swoim wielkim, pieknymi , żóltymi ślepiami.

no fakt oczeta ma piekniusie zreszta caly jest mniamniusny przekaz mu miziaki ode mnie :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Pon mar 28, 2005 18:12 Wieści dla Evetki i nie tylko...

Evetko, troszkę wieści o kotku... Żyjemy ostatnio w dziwnym tempie: remont mieszkania, praca, święta - to wszystko sprawiło, że nie miałam czasu i siły pisać. Faraon oswojony już z nowym miejscem nabrał swoistych zwyczajów (np. picie wody bieżacej z wanny-nie pomaga wstawianie miseczki itp.). Mam wrażenie, że kotek zmężniał i jest już "panem kotem". Na pewno przytył, co czuję biorąc go na ręce. Uwielbia popołudniami wdrapywać sie na moje kolana i tam dokonywać drzemki. Jest spokojny, choć jak każdy kot miewa godziny szaleństw i zabaw. Jest zdrowy, ostatnio ma nawet spory apetyt, lecz staram się go nie przekarmiać. Jest trochę nieufny w stosunku do obcych osób; nas zaakceptował, reaguje na moje wołanie, bardzo często mi towarzyszy we wszelkich czynnościach (zwłaszcza jak jestem sama w domu). Evetko, nie wime, co jeszcze mogłabym napisać, co Cię interesuje... Zabrzmi to moze trochę górnolotnie, ale wniósł w moje/nasze życie jeszcze więcej radości i ciepła. Ciekawe co kocisko na to? :wink:
Obrazek

holy

Od: Pon lut 07, 2005 11:48

Post » Czw mar 31, 2005 9:09

Przepraszam ze dopiero teraz pisze ale wrocilam do domu wczoraj wieczorem ... patrze a tu swiezutkie info o Faraonku :). Pije wode z kranu ? hihi u mnie tego nie robil, za to spijal wode mineralna ze szklanki :D. Ciesze sie ze tak dobrze zadomowil sie !!. Jesli bedziesz miala nowe fotki to pokaz nam tego "mezczyzne" ;).

holy pisze:Zabrzmi to moze trochę górnolotnie, ale wniósł w moje/nasze życie jeszcze więcej radości i ciepła. Ciekawe co kocisko na to? :wink:

Ja mysle ze jest szczesliwym ktory "wkoncu" znalazl taki domek na jaki zaslugiwal ! kochajacy i oddany mu w 100%. Niech rosnie duzy okraglutki :) !!.

Evetka

Post » Pt kwi 01, 2005 11:10

Evetko, też myślałam o zrobieniu zdjęć... Niestety nie mam aparatu...Hmm...ale może uda mi się pożyczyć-wtedy na pewno otrzymasz fotki. Pozdrawiam!

holy

Post » Pt kwi 01, 2005 12:01

buuu, jak to robicie, ze koty same wchodzą Wam na kolana? Ja mam 3 i żaden nie chce... :(
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Pt kwi 01, 2005 12:12

Na początku tez nie chciał...ale teraz chce. Namawiałam go pieszczotami i "słownie". Jednak na rękach nie lubi być, pozwoli się przenieść, wziąć na ręce, ale nic więcej. A na kolanach zasypia.Najczęściej popołudniu. Nie robię nic na siłę, bo co to wtedy za przyjemność ?

holy

Post » Czw kwi 07, 2005 9:52

holy! cudne fotki Farona :), jejq on naprawde zmeznial !!, taki kocurek sie zrobil ... umiescilam fotki w galerii tutaj http://kotek.loozik.pl/ zeby inni tez mogli obejrzec :).

ps. ja znowu na wyjezdzie wiec zadko zagladam ....

Pozdrawiam wszystkich ! i glaski dla kotka !.
Obrazek

Evetka

Post » Nie mar 05, 2006 12:46 rocznica przybycia do Krakowa Kota Faraona

Przepraszam, że wyciągam takie starocie na światło dzienne, ale wczoraj upłynął rok jak Faraon zamieszkał z nami. Domownik całym pyszczkiem. Jest zdrowy, szczęśliwy i kochany. To była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Pozdrawiam wszystkich, którzy dopingowali Faraona podczas adopcji, a zwłaszcza Evetkę (pierwszą opiekunkę kota) i mamę chrzestna Faraona.
Ostatnio edytowano Nie mar 05, 2006 12:48 przez holy, łącznie edytowano 1 raz

holy

Post » Nie mar 05, 2006 12:46 rocznica przybycia do Krakowa Kota Faraona

Przepraszam, że wyciągam takie starocie na światło dzienne, ale wczoraj upłynął rok jak Faraon zamieszkał z nami. Domownik całym pyszczkiem. Jest zdrowy, szczęśliwy i kochany. To była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Pozdrawiam wszystkich, którzy dopingowali Faraona podczas adopcji, a zwłaszcza Evetkę (pierwszą opiekunkę kota) i mamę chrzestna Faraona.

holy

[poprzednia]