Cm. Wolski - przygotowania do zimy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2015 23:30 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Wydaje mi się, że z Woli jest renatab, o ile jeszcze jest na miau.

Te zęby to jakaś epidemia... dobrze, że Syrenka obrobiona, biedactwo :201461
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto lis 24, 2015 9:37 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Satoru pisze:Hej, to co prawda kawałek drogi od cmentarza, ale może ktoś z Was orientuje się kto karmi / czuwa przy Wola Parku? Chciałabym się dowiedzieć, czy kotuchy są tam wysterylizowane, niestety obawiam się, że widziałam kotkę w ciąży :( (łudzę się, że może gruba). Pozdrawiam!

Daj oddzielny wątek z podaniem miejsca w tytule.
Może "Wolacy" zauważą.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto lis 24, 2015 11:19 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Fleur pisze:powiem Syrence, że kuzynki pozdrawiają. biedniutka jest, bardzo zestresowana. już po zabiegu zębowym - podobno było co robić, szczegółów jeszcze nie znam:
Obrazek Obrazek

:ok: :ok:

za Syrenke (jak to ladnie, ze wszystkie wolskie kotuchy maja imie :D ).

A jak z DS dla cmentarnych kochankow? Cos sie kroi?

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Wto lis 24, 2015 17:44 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

alysia pisze:
Fleur pisze:powiem Syrence, że kuzynki pozdrawiają. biedniutka jest, bardzo zestresowana. już po zabiegu zębowym - podobno było co robić, szczegółów jeszcze nie znam:
Obrazek Obrazek

:ok: :ok:

za Syrenke (jak to ladnie, ze wszystkie wolskie kotuchy maja imie :D ).

A jak z DS dla cmentarnych kochankow? Cos sie kroi?

imienioidy mają ;) w stylu: "Papuśki, Posęp, Przytyłka, Sępik" ;P Syrena to dlatego, że strasznie się wydziera, w niebogłosy i bezustannie :) ale jest milutka, nieśmiała i grzeczna. w życiu bym nie podejrzewała, że tak zmasakruje TWZ przy łapaniu.
a tak serio, to często mam poczucie, że przy spotykaniu kotów muszę każdego oddzielnie przywitać z imienia. nie wiem czemu tak. w każdym razie tak robię.

DS kochanków nadal jest, ale jeszcze nieaktywny. biedaki ciągle na cmentarzu. Mumin musi iść na zęby, bo nie je :( ale nie wiem czy warto go łapać teraz a potem znowu wywalać na cmentarz. potem może nie dać się złowić tak raz po razie. dlatego bardzo pilny i konieczny jest DT do czasu adopcji :cry:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Czw lis 26, 2015 16:53 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Mam dla wolszczakow prezent na Mikolaja :s3: Fundacja DZG z Holandii przeleje na konto wolszczakow 500 euro :P . Czesc tej sumy to wplaty sponsorow specjalnie dla wolskich kotuchow, czesc dolozymy sami. :kotek:

DZG - en Ria heel hartelijk dank namens ons allemaal!

alysia

Post » Czw lis 26, 2015 17:21 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

alysia pisze:Mam dla wolszczakow prezent na Mikolaja :s3: Fundacja DZG z Holandii przeleje na konto wolszczakow 500 euro :P . Czesc tej sumy to wplaty sponsorow specjalnie dla wolskich kotuchow, czesc dolozymy sami. :kotek:

jak znalazł! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Syrenka już na cmentarzu, faktury jeszcze nie dostaliśmy. w kolejce: Ursus, Mumin...

Fleur

Post » Pt lis 27, 2015 22:22 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Mumin dziś miał pretensje do jedzenia więc coś w tym pyszczku się dzieje
Syrenki nie widziałam, i żadnego łaciatego; wystąpiły same sreberka i czarne + Hienka
(ale nie byłam na górce bo wybraliśmy się z Małżonkiem, który zmarzł okrutnie, więc zwinęliśmy się szybko). Na domkach jakieś zwały czarnej folii leżą
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pt lis 27, 2015 22:25 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

alysia pisze:Mam dla wolszczakow prezent na Mikolaja :s3: Fundacja DZG z Holandii przeleje na konto wolszczakow 500 euro :P . Czesc tej sumy to wplaty sponsorow specjalnie dla wolskich kotuchow, czesc dolozymy sami. :kotek:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Sob lis 28, 2015 14:42 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Przelane! :lol: :lol:

alysia

Post » Śro gru 02, 2015 23:38 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Coś dziś prawie same szare koty widziałam. I nie było mojego ulubionego pingwina ze wspaniałym apetytem. Sniff.

ObrazekObrazek Obrazek

Kto tu się gapi na tyłek Amoroso?
Ostatnio edytowano Nie gru 06, 2015 0:20 przez Żarłoczny Babon, łącznie edytowano 1 raz

Żarłoczny Babon

Od: Śro lut 25, 2015 14:40

Post » Czw gru 03, 2015 0:33 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Zaczynam być psychiczna wobec tego braku łaciatków :|
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Czw gru 03, 2015 12:17 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

usunięty
Ostatnio edytowano Pon gru 07, 2015 9:32 przez Prakseda, łącznie edytowano 1 raz
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pt gru 04, 2015 20:26 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

spoko, wszystko pod kontrolą. na ile się da.

na tyłek Amorki gapi się najprawdopodobniej Filcak. :)
krówka- Piratka i Biały Policzek - pingwinek żarłok z kołtunem na tyłku dziś były :ok: niestety, nie było Syrenki, ale ona ma na pewno traumę. był ostatnio robiony Chudeł, niestety mocno kuleje na przednią łapkę, już trzeci tydzień :(

Fleur

Post » Pt gru 04, 2015 21:10 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

Fleur pisze:spoko, wszystko pod kontrolą. na ile się da.

krówka- Piratka i Biały Policzek - pingwinek żarłok z kołtunem na tyłku dziś były :ok: niestety, nie było Syrenki, ale ona ma na pewno traumę. był ostatnio robiony Chudeł, niestety mocno kuleje na przednią łapkę, już trzeci tydzień :(

a co bidakowi jest?

alysia

Post » Sob gru 05, 2015 10:02 Re: kotyWola - nowi karmiciele PILNIE potrzebni!!!!

alysia pisze:
Fleur pisze:spoko, wszystko pod kontrolą. na ile się da.

a co bidakowi jest?

Nie wiem, kuleje. Miał robione zęby.

Fleur

[poprzednia][następna]