Te zęby to jakaś epidemia... dobrze, że Syrenka obrobiona, biedactwo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Hej, to co prawda kawałek drogi od cmentarza, ale może ktoś z Was orientuje się kto karmi / czuwa przy Wola Parku? Chciałabym się dowiedzieć, czy kotuchy są tam wysterylizowane, niestety obawiam się, że widziałam kotkę w ciąży(łudzę się, że może gruba). Pozdrawiam!
alysia pisze:
![]()
![]()
za Syrenke (jak to ladnie, ze wszystkie wolskie kotuchy maja imie).
A jak z DS dla cmentarnych kochankow? Cos sie kroi?
alysia pisze:Mam dla wolszczakow prezent na MikolajaFundacja DZG z Holandii przeleje na konto wolszczakow 500 euro
. Czesc tej sumy to wplaty sponsorow specjalnie dla wolskich kotuchow, czesc dolozymy sami.
![]()
DZG - en Ria heel hartelijk dank namens ons allemaal!
alysia pisze:Mam dla wolszczakow prezent na MikolajaFundacja DZG z Holandii przeleje na konto wolszczakow 500 euro
. Czesc tej sumy to wplaty sponsorow specjalnie dla wolskich kotuchow, czesc dolozymy sami.
![]()
DZG - en Ria heel hartelijk dank namens ons allemaal!
Fleur pisze:spoko, wszystko pod kontrolą. na ile się da.
na tyłek Amorki gapi się najprawdopodobniej Filcak.
krówka- Piratka i Biały Policzek - pingwinek żarłok z kołtunem na tyłku dziś byłyniestety, nie było Syrenki, ale ona ma na pewno traumę. był ostatnio robiony Chudeł, niestety mocno kuleje na przednią łapkę, już trzeci tydzień
alysia pisze:Fleur pisze:spoko, wszystko pod kontrolą. na ile się da.
na tyłek Amorki gapi się najprawdopodobniej Filcak.
krówka- Piratka i Biały Policzek - pingwinek żarłok z kołtunem na tyłku dziś byłyniestety, nie było Syrenki, ale ona ma na pewno traumę. był ostatnio robiony Chudeł, niestety mocno kuleje na przednią łapkę, już trzeci tydzień
a co bidakowi jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: sherab i 306 gości