Moderator: Moderatorzy
gantra pisze:Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz. Chodzilo mi tylko o rzucenie jakiegos pomyslu. Ja barfem nie karmi rowniez, a od kilku dni moj odmowil jedzenia jakichkolwiek chrupek, niby to dobre, ale tez stopniowo odmawia swoich dwoch rodzajow mokrego (wyniki sprzed tygodnia sa). Tak wyszlo, ze nie mam nic przemrozonego. Jak dotad dla zmiany smaku jadl niestety tylko wieprzowine, na wolowine patrzec nie chce, wiec czytajac, pomyslalam, ze moze dajesz cos, co mi do glowy nie przychodzi, a mozna by sprobowac. Nie chcialam Ci robic problemu, a widze, ze tyle trudu z tymi linkami sobie zadalas, przepraszam...
Teraz zjadl troche musu z Gurmetu. Zastanawia mnie, co z tauryna, gdy na dlyzsza mete bedzie chcial jesc te swoje saszetki tylko. Kiedys szarpnelam sie, kupilam w proszku, rozmieszalam z woda i doslownie ociupine dodalam do mokrego, zez nie chcial jesc, a tauryna niby niewyczuwalna...
gantra pisze:Wyników tu nie podawałam. Pyszczek na szczęście ok. Zaczął jeść, okazuje się, że jest zakłaczony, pewnie mega, daję pastę, je papirusa, wymiotuje, je itd., ale kłaka nie wypluł![]()
Może ktoś ma jakiś pomysł, co jeszcze na zakłaczenie?
KotwKratke pisze:na skóre i sierśc nie lepiej to?
https://animalia.pl/efa-olie-krople-30- ... goly/4841/
my mamy z tym preparatem bardzo dobre doświadczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości