Felicita,Sevenek&Bohun.W DT Fox i Adaś, Marlon w DS. Fox (*)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2015 15:14 Re: F&S czyli szarobure koty dwa

FElunia pisze:Cześć Kochane Ciocie i nasi futrzani Przyjaciele!
Wczoraj przeprowadziłem bardzo ważną akcję, by nie rzec misję. Skorzystałem z chwili nieuwagi Dużej i porwałem z jej talerza nadgryzionego serdelka, którego miała zjeść na śniadanie. Oboje z Felą przeprowadziliśmy na podłodze w przedpokoju test rzeczonego serdelka i muszę Wam powiedzieć, że to straszne świństwo, spróbowaliśmy i wcale nie mieliśmy ochoty go zjeść. Duża chyba zrozumiała o co chodzi, bo też go już nie chciała potem jeść, mimo, że dużo jeszcze zostało. Mam nadzieję, że wreszcie dotarło do niej, że wcale o siebie nie dba i bardzo źle się odżywia. Gdyby odżywiała się tak dobrze jak my, to byłaby "szczupaczkiem". A tak to co chwila stwierdza, że ubrania, które wiszą w szafie od wiszenia się w y d ł u ż a j ą i przez to się kurczą na szerokość.
Nie z nami te numery Duża, precz z parówkami i serdelkami!!!
Obrazek

To pisałem ja, Wasz Sevenek :)
Ps. Duża mnie dzisiaj zważyła i twierdzi, że ważę 3,8 kg, ale ja myślę, że to nieprawda. Ważyła się razem ze mną i pewnie źle podzieliła wynik, phi!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mądre koteczki :lol:
dbajcie o Dużą bo ona wcale się nie zna na tym co jest dobre i zdrowe do jedzenia
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 02, 2015 20:31 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

MaryLux pisze:Obrazek

To jest dokładnie to, co Sevenek robił przed chwilą - dzikie skoki po wersalce :D

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Śro gru 02, 2015 20:42 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

FElunia pisze:
MaryLux pisze:Obrazek

To jest dokładnie to, co Sevenek robił przed chwilą - dzikie skoki po wersalce :D

Jakieś ukryte połączenie z Inką?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 03, 2015 20:02 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

Cześć co porabiacie, dalej serdelków szukacie ? :ryk: :ryk:
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 03, 2015 21:30 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

To my też sobie usiądziemy :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw gru 03, 2015 23:35 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

to pisze ja,Kropek od Duzej kocka zwana , ja bym tez ukradl te serdelki , i na pewno zjadl ,ja lubie wszystko , trzeba poznawac smaki zycia , wiem juz jak smakuje surowe piernikowe ciasto , papryka chilli , zupa ogorkowa, zwinalem tez duzej kanapki do pracy i bombonierke co chciala ja wyniesc na prezent zamiast dla mnie - ale przylapala mnie zanim zadazylem rozpakowac.Ciekawe co bedzie jutro??
to pisze ja ,kocka tzw duza , nie mam juz sily na tego Kropa,wszystko trzeba chowac,nie mozna go spuscic z oka jak cos robie w kuchni , no to nie moge nic robic i tak kolko sie zamyka . jesc sie chce . Pozdrawiam serdecznie serdelkowych wielbicieli :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Pt gru 04, 2015 7:41 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

ja tez jestem obecny zawsze w kuchni, nawet kiedys udało mi sie wsadzić łapkę w tort Dużego! Ale był heca
Fuks lubiący kuchnie :kotek:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 04, 2015 14:22 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

U mnie w szafie ten sam problem - może za tania szafa, że kurczy ubrania 8O

Dobrze kotki, że skosztowałyście, co sobie będziecie żałować. Ja wczoraj wylizałam mamie parmezan a ona i tak go zjadła - cós w tyłku się nie oprze :mrgreen: Tosia
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 05, 2015 9:51 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

Duża sobie wzięła do serca naszą akcję i nie je serdelków.
Kropek, Ty to jesteś bardzo odważny kolega, papryka chilli i zupa ogórkowa to chyba niedobre? Ale na przykład Fela lubi bułki i Duzi muszą pilnować, żeby nie zostawić bułek na wierzchu.
Ciociu Kocko, po prostu musisz teraz więcej gotować :)
Fuks, normalnie mnie zastrzeliłeś! Ale to na pewno chodziło o to, by wyrównać brzegi tortu, pewnie był źle udekorowany.
Duża mówi, że w dzieciństwie miała taką książeczkę "Dwa koty i pies trzeci" i ją uwielbiała i strasznie żałuje, że ją komuś dała. Tam koty i pies też miały własny pomysł na tort.
http://o-ksiazkach-dla-dzieci.blogspot. ... rzeci.html
Cześć ciociu Ewo, pozdrów Dziewczyny!
Ciociu Klaudio, Duża strasznie narzeka na tą szafę, jakiś straszny bubel to jest.

Macham Wam łapką!
Sevenek

FElunia

Post » Czw gru 10, 2015 12:37 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

Parę fotek moich kociastych z wczoraj i dzisiaj :)
Obrazek

Odpoczynek po zabawie myszką od Cioci Ewy L.
Obrazek

Sevenek zdobywca
ObrazekObrazekObrazek

FElunia

Post » Czw gru 10, 2015 20:33 Re: F&S-szarobure koty dwa

Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 11, 2015 8:40 Re: F&S-szarobure koty dwa-parówkowym skrytożercom mówimy ni

FElunia pisze:Parę fotek moich kociastych z wczoraj i dzisiaj :)
Obrazek

kocia piękność

Sevenek zdobywca

//s25.postimage.org/k75rt8omn/IMG_20151210_WA0003.jpg[/img]

jak on tam wszedł? 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 11, 2015 19:16 Re: F&S-szarobure koty dwa

8O ale cuda !
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]