Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:Wydarzenie gotowe https://www.facebook.com/events/1512615209056055/ udostępniajcie proszę i zapraszajcie znajomych.
Prakseda pisze:Właśnie miałam napisać, że Staś w nowym domu.
Nilith cudownie wychowała obydwa chłopaki. Wyleczyła, odchuchała, wykastrowała, zaszczepiła. Stasiowi znalazła świetny ds.
NILITH DZIĘKUJĘ BARDZO. JESTEŚ WSPANIAŁA. A TWÓJ DT JEST IDEALNY. POMOGŁAŚ MI BARDZO, BARDZO.![]()
![]()
Prakseda pisze:Mam nietypową prośbę.
Poszukuję bardzo sprawnej osoby, która dałaby radę wspiąć się po ogrodzeniu i drzewie na dach pawilonu. Chodzi o postawienie budek dla kotów. Widziałam, że koty mieszkają na tym dachu. Byłoby to bezpieczne dla nich miejsce. Płot jest standardowej wysokości (siatka w ramie). Drzewo dotyka do siatki i pochyla się na dach. Odległość miedzy płotem a dachem jakieś 1,5 m.
Ja jestem stara pierdoła z chorym kręgosłupem nie poradzę. To coś dla akrobaty.
Nilith pisze:Prakseda pisze:Właśnie miałam napisać, że Staś w nowym domu.
Nilith cudownie wychowała obydwa chłopaki. Wyleczyła, odchuchała, wykastrowała, zaszczepiła. Stasiowi znalazła świetny ds.
NILITH DZIĘKUJĘ BARDZO. JESTEŚ WSPANIAŁA. A TWÓJ DT JEST IDEALNY. POMOGŁAŚ MI BARDZO, BARDZO.![]()
![]()
Do ideału nam daleko, ale się staramy![]()
Prakseda pisze:Mam nietypową prośbę.
Poszukuję bardzo sprawnej osoby, która dałaby radę wspiąć się po ogrodzeniu i drzewie na dach pawilonu. Chodzi o postawienie budek dla kotów. Widziałam, że koty mieszkają na tym dachu. Byłoby to bezpieczne dla nich miejsce. Płot jest standardowej wysokości (siatka w ramie). Drzewo dotyka do siatki i pochyla się na dach. Odległość miedzy płotem a dachem jakieś 1,5 m.
Ja jestem stara pierdoła z chorym kręgosłupem nie poradzę. To coś dla akrobaty.
Za bardzo sprawną się nie uważam, ale jeszcze parę lat temu po drzewach często łaziłamMogę pomóc
marivel pisze:wpłacę na jedną budkę, jutro już mogę nie zdążyć bo wyjeżdżam, ale spróbuję zdążyć
Jak nie zdążę to w poniedziałek
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Maniek19 i 56 gości