» Śro lis 25, 2015 10:40
Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, dziwne objawy Coco
Wlasnie ja odposucilam kotom z bialaczka. Opanowalam swoje zapedy co do patrzenia w oczy i weryfikacji kazdego stanu zdrowia.
Jestem juz po prostu bezislna bezradna i zmeczona tym wszystkim.
Coco dostala 2 porcje odrobaczania. Pixie z NIcia nic juz nei mieli, po 2 odorbaczaniu. Dostali wczesniej tabletki ze wzgledu na to ze nie chcielismy Coco dobijac jej oslabioony organizm odrobaczaniem. Tabletke dostala wczoraj. Po konsultacji z wetem.
KOnsultacja u 2 weta bedzie jesli sie obajwy wroca. POki co nie ma sensu bo i tak jest na lekach wiec nie ma takich objawow jak miala. Tym bardziej ze wyniki krwi ma ok. Prosilam o interpretacje wynikow na watku KOty - nikt mi nic odkrywczego nie powiedzial. Konsultowalam to z "opiekunka" dziewczyn i przyznala mi racje.
Za tydzien leki przestana dzialac. Zobaczymy co bedzie.
Miedzy bogiem a prawda nie ufam juz ani 1 wetowi. Ani 1. Nie potrafie zaufac.
Nie chce co tydzien leciec do weta bo cos mi sie wydaje. Musze to brac na chlodno bo siebie wykoncze i wszystkich w kolo.
A testy bialaczkowe - rozmawialam o nich z mezemw nocy. Jesli objawy neurologiczne powroca - zrobimy testy bialaczkowe, testy pod katem fipa (z krwi mozna jakis stosunek czegos do czegos tam zbdac i to moze podpowiedziec czy to fip) i jesli to nic nie wykaze - bedziemy szukac pomocy gdzies indziej.
Glowa muru nie przebije.
Nawet jesli chce jej bardzo pomoc, msuze zachowac zdrowy rozsadek. Dixemu przedluzyli zycie....podarowali mu 2 mimesiace zycia, chyba wiedza co robia.
Po lekach Coco bylo lepiej. PO odstawieniu bedzie test bialackzowy jesli cos sie wroci. Koniec.
Nie wiem musze ja obserwowac i tyle. Moze po prostu fkatycznie krzywo na ta lapke spadla. Zobacze. Jesli inne objawy nie wystapia nie polece z nia do weta... bo zsatanwiam sie czy stres tez nie ma wplywu na te jej objawy.
NIe macie pojecia jakie to jest... pochowac jednego kota,nastepnie przygrac nowego, dac mu dom, pokochac i znowu przezywac takie cos... nie zycze nikomu... anie minelo nawet pol roku....