Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fruciu pisze:dostałam maila od koleżanki z pracy więc kotka będzie na "oku"
"Chcę wziąć koteczkę, młodą, taką do 3 miesięcy.
Szarą prążkowaną lub coś koło tego."
w chatce chyba nie ma takiej ale może u kogoś na DT?
CatAngel pisze:Alinka kupa fatalna-wodnista.
Nie ma gastro mokrego dla Alinki i Coli.
CatAngel pisze:Książeczka Felixa byla w witrynce opisana jako Felek. Do weta jechał z tą książeczka. Tam bylo wpisane-kastracja,test i problemy z okiem co miał i siedział na kW wtedy. Ksiazeczka byla w chatce przed sprzątaniem.
Szczepiony nie wiem czy byl ale jak na początku byly wolierowce male to wet przyjechał i szczepił koty wiec i mógł jego tez zaszczepić. Wiem ze wszystkie koty w tamtym czasie byly szczepione.
balbina38 pisze:Cola nie ma ksiązeczki i trzeba mu założyć,bo wetka nie miała przy sobie jak była w KCH - nie jest zaszczepiony.
Jagódka trafiła do schronu bez książeczki ,tylko z kartą leczenia.Tak że nie wiadomo czy była wysterylizowana.Nie wiem czy ma założoną książeczkę.Felka książeczki w ogóle nie widziałam. Wszystko było pisane w postach
CatAngel pisze:Jutro Molli po sterylce i Pringlesa po kontroli.
CatAngel pisze:Strachulki ksiazeczka chyba została w schronie. Nie pamiętam czy Marlenka miała dostarczyć.
Jutro zerkne rano na Felixa książeczkę.
Poxi to jest ta bardziej łaciata. A Dixi to ta gadula
CatAngel pisze:To pod linkiem podanym przez Patrycje jest Dixi.
A czy ta kontrola Pringlesa jest wskazana? Bo on chyba później będzie siedzial 8godzin w schronie. Może by go wet zobaczył jak do chatki podjedzie w południe. Tylko kto będzie w południe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 46 gości