Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2015 13:44 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Książeczka Felixa byla w witrynce opisana jako Felek. Do weta jechał z tą książeczka. Tam bylo wpisane-kastracja,test i problemy z okiem co miał i siedział na kW wtedy. Ksiazeczka byla w chatce przed sprzątaniem.
Szczepiony nie wiem czy byl ale jak na początku byly wolierowce male to wet przyjechał i szczepił koty wiec i mógł jego tez zaszczepić. Wiem ze wszystkie koty w tamtym czasie byly szczepione.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 24, 2015 13:47 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Alinka kupa fatalna-wodnista.
Nie ma gastro mokrego dla Alinki i Coli.

CatAngel

Post » Wto lis 24, 2015 14:07 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Będę przed dyżurem ze spanielką w Lupusie - czy mogę wziąć trochę na NND?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lis 24, 2015 15:35 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

fruciu pisze:dostałam maila od koleżanki z pracy więc kotka będzie na "oku"

"Chcę wziąć koteczkę, młodą, taką do 3 miesięcy.
Szarą prążkowaną lub coś koło tego."

w chatce chyba nie ma takiej ale może u kogoś na DT?

Jest Alinka, może nie ma 3 m-cy ale jest młoda i bardzo przymilna.

Michcia (Karola)

Od: Pt paź 23, 2015 8:19

Post » Wto lis 24, 2015 15:40 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

A zapomnilam ostatnio ktos pisał ze Helenka ciezko oddycha. Wczoraj i dzisiaj wszystko ok :) spokojnie oddycha i chodzi krok w krok za czlowiekiem:)

Bella ma rujke. Turla sie po polce i podnosi tylek do góry jak kotki w rujce wlasnie. Pringles siedzial po jednej stronie woliery Bella po drugiej i nawołują sie.

CatAngel

Post » Wto lis 24, 2015 19:57 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

CatAngel pisze:Alinka kupa fatalna-wodnista.
Nie ma gastro mokrego dla Alinki i Coli.

Ja mam woreczek gastro chyba ze 3 kg to postaram się jak najszybciej dostarczyć do Chatki.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 24, 2015 20:00 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

CatAngel pisze:Książeczka Felixa byla w witrynce opisana jako Felek. Do weta jechał z tą książeczka. Tam bylo wpisane-kastracja,test i problemy z okiem co miał i siedział na kW wtedy. Ksiazeczka byla w chatce przed sprzątaniem.
Szczepiony nie wiem czy byl ale jak na początku byly wolierowce male to wet przyjechał i szczepił koty wiec i mógł jego tez zaszczepić. Wiem ze wszystkie koty w tamtym czasie byly szczepione.

Gosiu proszę Cię sprawdź jeszcze raz jutro czy w witrynce jest książeczka Felixa może coś przeoczyłam, i na wszelki wypadek zajrzyj na trójkę do komody od Dorotki obok ulotek w półce są stare różne książeczki może tam jest jego książeczka :( Jeśli nie ma trzeba odtworzyć jego historię założyć nową książeczkę i wszystko wpisać.

terenia1

Post » Wto lis 24, 2015 20:03 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

balbina38 pisze:Cola nie ma ksiązeczki i trzeba mu założyć,bo wetka nie miała przy sobie jak była w KCH - nie jest zaszczepiony.
Jagódka trafiła do schronu bez książeczki ,tylko z kartą leczenia.Tak że nie wiadomo czy była wysterylizowana.Nie wiem czy ma założoną książeczkę.Felka książeczki w ogóle nie widziałam. Wszystko było pisane w postach

Dzięki Beatko - czyli Cola i Jagódka muszą mieć założone książeczki - i uzupełnienie wykonanych zabiegów. No Felek nie wiadomo bo Gosia pisała że jego książeczka jest a Strachulka tez niewiadomo. Gosiu sprawdź czipa Felixa, Jagusi i Strachulki. Na stronie schroniska jest tylko Felix i pisze że jest zaczipowany, zaszczepiony i wykastrowany, test na białaczkę ujemny. Czyli ma wszystko tylko brak książeczki.
Czy jutro jakieś koty trzeba będzie odebrać ze schroniska?

terenia1

Post » Wto lis 24, 2015 20:13 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Jutro Molli po sterylce i Pringlesa po kontroli.

CatAngel

Post » Wto lis 24, 2015 20:15 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Strachulki ksiazeczka chyba została w schronie. Nie pamiętam czy Marlenka miała dostarczyć.
Jutro zerkne rano na Felixa książeczkę.

Poxi to jest ta bardziej łaciata. A Dixi to ta gadula

CatAngel

Post » Wto lis 24, 2015 20:30 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

CatAngel pisze:Jutro Molli po sterylce i Pringlesa po kontroli.

Jutro po pracy je mogę zabrać do kociarni.
CatAngel pisze:Strachulki ksiazeczka chyba została w schronie. Nie pamiętam czy Marlenka miała dostarczyć.
Jutro zerkne rano na Felixa książeczkę.

Poxi to jest ta bardziej łaciata. A Dixi to ta gadula

Dzięki Gosiu - w sprawie książeczki Strachulki pogadam z Marlenką. Tak Pixi Łaciata.

terenia1

Post » Wto lis 24, 2015 20:39 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

To pod linkiem podanym przez Patrycje jest Dixi :).
A czy ta kontrola Pringlesa jest wskazana? Bo on chyba później będzie siedzial 8godzin w schronie. Może by go wet zobaczył jak do chatki podjedzie w południe. Tylko kto będzie w południe :(

CatAngel

Post » Wto lis 24, 2015 20:43 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

CatAngel pisze:To pod linkiem podanym przez Patrycje jest Dixi :).
A czy ta kontrola Pringlesa jest wskazana? Bo on chyba później będzie siedzial 8godzin w schronie. Może by go wet zobaczył jak do chatki podjedzie w południe. Tylko kto będzie w południe :(

Zarezerwowana jest kotka która ma więcej plam czarnych - czyli albo Pixi albo Dixi - Gosiu sprawdź jutro w ich książeczkach zdrowia w srodku są żółte karteczki gdzie jest napisane która ma więcej plam i napisz tam prawidłowe imię i podaj jutro czy to Pixi czy Dixi.
Kotki mają numery schroniskowe 476/2015,477/2015 nie mają czipów.

terenia1

Post » Wto lis 24, 2015 21:03 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Kot pod linkiem który wkleiłam nazwany jest na stronie jako Pixi, w książeczce Terenia chyba też wpisała Pixi jaką tą co ma więcej plam.

Co do kotów u weta w schronie to też myślałam nad tym czy by nie mogły przyjechać z panią doktor.
Tylko po 1. Rano trzebaby przygotować boks dla Molly 2. nie ma osoby która wpadnie na 14 pomóc więc nie będzie testów na białaczkę zrobionych :(

Patka2805

Od: Wto kwi 08, 2014 15:18

Post » Wto lis 24, 2015 21:05 Re: Kocia Chatka zaprasza - juz 34 odsłona

Asiu, jeśli jutro ta łaciata Pixi/Dixi zostanie zaszczepiona to Państwo pewnie będą chcieli po nią przyjechać. W jakich godzinach będziesz na dyżurze?

Patka2805

Od: Wto kwi 08, 2014 15:18

[poprzednia][następna]