Kalai pisze:Dora1020 przelała Ci 30zł niestety mogę tylko tyle, moja kotka będzie jednak miała zabieg usunięcia zębów i muszę trzymać pieniądze. Po wypłacie 10.12 coś jeszcze przeleje.
Bardzo dziekuje Kalai

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalai pisze:Dora1020 przelała Ci 30zł niestety mogę tylko tyle, moja kotka będzie jednak miała zabieg usunięcia zębów i muszę trzymać pieniądze. Po wypłacie 10.12 coś jeszcze przeleje.
buuenos pisze:Hej,ponawiam propozycje przeslania roznosci na bazarek.
Mysle,ze czas dobry, ludzie kupuja prezenty swiateczne.
No dziewczyny,no
Madie pisze:Ja mogę wziąć na DT jak deklatowałam tego małego chorusa.
buuenos pisze:Hej,ponawiam propozycje przeslania roznosci na bazarek.
Mysle,ze czas dobry, ludzie kupuja prezenty swiateczne.
No dziewczyny,no
Ty$ka pisze:Myślę, że na długowłosego kocura, który tam u nich jest będzie masa chętnych, debili przede wszystkich, ale nie powinien długo czekać... Na wysterylizowaną białaskę również chyba będą chętni. No a potem będą mogły te ślicznoty robić za reklamę pozostałych, będzie więcej wejść na ogłoszenie, więc większa szansa, że i pozostałe zwykłe dachowce (czarnuchy, rudasy) nie będą długo czekać na dom... Mam nadzieję... Ja deklaruję swoją pomoc przy ogłaszaniu.
Dora, ktoś się zgłosił na wizytę przed/a w Lublinie? Bo podsyłałam i nie wiem, jak sprawa się ma. Tak mi się marzy, by chociaż Blusik poszedł na swoje, by nie musiał już siedzieć w klatce...
Ty$ka pisze:Myślę, że na długowłosego kocura, który tam u nich jest będzie masa chętnych, debili przede wszystkich, ale nie powinien długo czekać... Na wysterylizowaną białaskę również chyba będą chętni. No a potem będą mogły te ślicznoty robić za reklamę pozostałych, będzie więcej wejść na ogłoszenie, więc większa szansa, że i pozostałe zwykłe dachowce (czarnuchy, rudasy) nie będą długo czekać na dom... Mam nadzieję... Ja deklaruję swoją pomoc przy ogłaszaniu.
dora1020 pisze:To nie jest gmina Tomaszow,tylko Belzec lub Narol
Arcana pisze:A ten długowłosy to dorosly czy piszesz o tym drugim małym?
Jak ktos dzwoni o długowłosego, to rzadko daje sie namówic na typowego dachowca, ale trzeba bedzie ogłaszać wszędzie, również na FB.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek i 77 gości