Tulinku Ty siem nie martw, ja Borysa dostałam i żyję(z nim - niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WłasnyKocie pisze:Człowiek tydzień nie zagląda a tu takie rzeczyyyy się dzieją![]()
![]()
Tulinku Ty siem nie martw, ja Borysa dostałam i żyję(z nim - niestety)to i Ty dasz radem s noffym Morisem. K.
![]()
MaryLux pisze:Tulisiu, czy mogę się wprosić?
Inka
Baltimoore pisze:Witam bardzo cieplutko Tulisia, jego kompanionów i jego Dużą.
Jest mi nieludzko smutno, bo wczoraj odszedł za TM półroczny Kacperek od Ani (Anna61)![]()
I od Niej, przez wątek Ukraińskich Ślepaczków trafiłam tutaj i bardzo chciałabym dołączyć do Tulisiowego Klubu Pomocy Potrzebującym.
alessandra pisze:MaryLux pisze:Tulisiu, czy mogę się wprosić?
Inka
no ba, pjenknym babeczkom nie odmówię -prosim , prosim
alessandra pisze:no Tulisia kilka chfil nie było, a jednak widzę ,że mje lubiom te Cioteczki , a ja na tem okoliczność chciąłme dziś zdzielić z liścia Morisa, a on nic, jak ten budda normalnie, no i nie mam na co się złościc to mu chociaz wyjadłem z michy, a co. J atam nie wiem jak to będzie, czy będom mje jeszcze tak kochać ja było, no nie wjem T.
puszatek pisze:alessandra pisze:no Tulisia kilka chfil nie było, a jednak widzę ,że mje lubiom te Cioteczki , a ja na tem okoliczność chciąłme dziś zdzielić z liścia Morisa, a on nic, jak ten budda normalnie, no i nie mam na co się złościc to mu chociaz wyjadłem z michy, a co. J atam nie wiem jak to będzie, czy będom mje jeszcze tak kochać ja było, no nie wjem T.
jesteś przekochany Tulinku![]()
każda z nas Cię kocha, cudowny koteńku
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sherab i 312 gości