Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FElunia pisze:Mam nadzieję, że weekend będzie lepszy, bo wybieramy się z TŻetem do Łodzi
FElunia pisze:Chcemy troszkę pozwiedzać, bo ja nie byłam w Łodzi kilkanaście lat, a Maciek był tylko służbowo, a w niedziele zajrzeć na Międzynarodową Wystawę Kotów
Obiecujemy sobie pozwiedzać większe polskie miasta, w którym nie byliśmy i w tym roku chcieliśmy zwiedzić Łódź, Toruń i Lublin, z czego zrealizuje się tylko zwiedzanie Łodzi.
maciejowa pisze:Dźbry. Jak znosisz Ewuniu tą ohydną pogodę? Ja ledwo się ruszam, nie mam siły nawet ręki podnieść do góry..
MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie nie grzmi. Ale wieje i leje. Pogoda pod zdechłym azorkiem. Naprawdę, nie chce się wyłazić spod kołderki. Dziś robię za zombie
bożenna13 pisze:Lepiej żeby było trochę słońca. My wybieramy się do Warszawy, zjazd artystów. Niech nie leje, wolę już śnieg. Koty zostaja pod opieką syna.
bożenna13 pisze:Lepiej żeby było trochę słońca. My wybieramy się do Warszawy, zjazd artystów. Niech nie leje, wolę już śnieg. Koty zostaja pod opieką syna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości