Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Bede szukac dalej,bo mam spowrotem wlasciwa karme dla kotow ,a ta mi zostala
anulka111 pisze:Bede szukac dalej,bo mam spowrotem wlasciwa karme dla kotow ,a ta mi zostala
justyna8585 pisze:
U mnie wszystkie koty oprócz Persa mają koci katar i nie wiem skąd to paskudztwo wzięło się...
Dziewczynki już takie duże...
My tak sobie piszemy o nich,a one chyba nie były nigdzie pokazywane
justyna8585 pisze:anulka111 pisze:Bede szukac dalej,bo mam spowrotem wlasciwa karme dla kotow ,a ta mi zostala
My mamy potrzebującą kotkę, Dorotka najpierw była u mnie,a potem pojechała do DT.Musi jeść taką karmę
A jak nóżka Eli?
mar9 pisze:Celinka zostaje na zawsze w ds. Dziewczynka musi niestety być na nerkowej diecie ale ma swoich Dużych tylko dla siebie a to jest najważniejsze.
A mnie tak strasznie brakuje Michała, brakuje mi jego pysia wiecznie zdziwionego, jego "au, auuu", jego uciekania przed włączonym odkurzaczem, jego wspinania się na ręce, jego...
Jesoo jak strasznie to boli...
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Celinka zostaje na zawsze w ds. Dziewczynka musi niestety być na nerkowej diecie ale ma swoich Dużych tylko dla siebie a to jest najważniejsze.
A mnie tak strasznie brakuje Michała, brakuje mi jego pysia wiecznie zdziwionego, jego "au, auuu", jego uciekania przed włączonym odkurzaczem, jego wspinania się na ręce, jego...
Jesoo jak strasznie to boli...
Dobrze,że zostaje.
A jak siostrzyczki? wciąż wizyty u weta?
Przytulamy
mar9 pisze:Dziś zawitał do nas kurier i przywiózł paczkę z Zooplusa.
Alato, bardzo, bardzo dziękujemy za tyle pysznego jedzonka. od lat jesteś naszym kochanym sponsorem, dziękujemy pięknie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agatka, Myszka, Baśka, Maja, Dyzio, Kenia, Eli, Bella, Beatka i malutka Kasia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 124 gości