Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2015 18:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dokładnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt lis 13, 2015 19:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:Witajcie już prawie weekendowo !
Dziś miałam pierwszy raz akupunkturę i czekam na efekty, wiadomo że nie po pierwszym zabiegu. Leżąc na łóżku nasłuchałam się tyle dobrych rzeczy o akupunkturze a między innymi że można się odchudzić :roll: :ryk: :ryk:
Mnie już troszeczkę lepiej mogę już chodzić bez bólu ale jeszcze troszeczkę się pieszczę bo boję się powrotu tego piekielnego bólu... :strach:
Pozdrawiam :1luvu:

Gosia to Ty teraz jak fakir będziesz :mrgreen: i na gwoździach będziesz spała jak Ci się ta akupuntura spodoba
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt lis 13, 2015 19:19 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

agusialublin pisze:
Gosiagosia pisze:Witajcie już prawie weekendowo !
Dziś miałam pierwszy raz akupunkturę i czekam na efekty, wiadomo że nie po pierwszym zabiegu. Leżąc na łóżku nasłuchałam się tyle dobrych rzeczy o akupunkturze a między innymi że można się odchudzić :roll: :ryk: :ryk:
Mnie już troszeczkę lepiej mogę już chodzić bez bólu ale jeszcze troszeczkę się pieszczę bo boję się powrotu tego piekielnego bólu... :strach:
Pozdrawiam :1luvu:

Gosia to Ty teraz jak fakir będziesz :mrgreen: i na gwoździach będziesz spała jak Ci się ta akupuntura spodoba

I zdrowa bede jak fakir, ale zobaczymy jak metody chinskie podzialaja.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt lis 13, 2015 19:26 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

No wreszcie Was odnalazłam.
Meldujemy się :D
Wstawiłam Ci link do starego wątku żeby ludzie wiedzieli gdzie się podziewacie :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lis 13, 2015 19:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

MonikaMroz pisze:No wreszcie Was odnalazłam.
Meldujemy się :D
Wstawiłam Ci link do starego wątku żeby ludzie wiedzieli gdzie się podziewacie :D

Moniczko dziękuję bardzo za link do starego wątku (nie umiem jeszcze wstawiać linków ale się nauczę :ryk: :ryk: )
WITAMY CIĘ bardzo serdecznie na nowym wątku.
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lis 13, 2015 19:35 przez Gosiagosia, łącznie edytowano 1 raz

Gosiagosia

Post » Pt lis 13, 2015 19:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Obrazek
i takie ślicznoty ukrywasz i nie wstawiasz częściej fotek

Obrazek i kto tu rządzi ....[/quote]
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ale poza
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lis 13, 2015 19:38 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

A tu oglądamy filmy o kotach ... :ryk: :ryk:
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lis 15, 2015 0:13 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Usiąde sobie w kąciku jak jeszcze nie byłam :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Gdzie na fejsa moje jajca ? ja Ci dam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 15, 2015 1:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

barbarados pisze:To zaczyna biegać z kotami . Tak sobie jej idzie . Jak się do niej podchodzi , najpierw fajt ! na boczek , potem sie miziamy i mruczymy .
Taka nieśmiałą koteczka . Mam nadzieję , że sie ruszy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Przestanie byc taka okrągła . Okragły łepek , okragły korpusik , puszysty ogon i krótkie łapki :twisted:

Za malutką kciuki i łapki trzymamy :ok: :ok: ale jak piszesz to stara się rozkręcić. Kochane maleństwo. :201461 :1luvu:

Gosiagosia

Post » Nie lis 15, 2015 1:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Myszolandia pisze:Usiąde sobie w kąciku jak jeszcze nie byłam :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Gdzie na fejsa moje jajca ? ja Ci dam

Serdecznie Cię witamy !
Rozsiądź się wygodnie !
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lis 15, 2015 10:24 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:A tu oglądamy filmy o kotach ... :ryk: :ryk:
Obrazek

takich małych czy trochę większych? :wink:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lis 15, 2015 11:30 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:A tu oglądamy filmy o kotach ... :ryk: :ryk:
Obrazek

takich małych czy trochę większych? :wink:

Z Hugcia miny mozemy wywnioskowac, ze to film o tych wiekszych.... :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Nie lis 15, 2015 12:06 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

jak samopoczucie po tych chińskich metodach?
odczuwasz jakąś poprawę?
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lis 15, 2015 12:56 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

mir.ka pisze:jak samopoczucie po tych chińskich metodach?
odczuwasz jakąś poprawę?

To dopiero początek więc na efekty tej kuracji trzeba jeszcze poczekać. Musi pomóc bo leków już mam dosyć, wykończę sobie wątrobę.
Ale jest lepiej i tak musi zostać, nie poddaję się a to najważniejsze. Mam dla kogo być zdrową i pełnosprawną, to dla tych milusińskich co tak czekają na pełną michę. :ryk: :
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie lis 15, 2015 13:53 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiu, dziękuję za koci dom dla Pusi. Pierwsza i najlepsza kandydatka do wzięcia Puszczyka...
Kochana, chyba wiem skąd kotka pochodzi. Widuję "duplikat" przy Barbakanie, jakby na tyłach baru mlecznego.
Jest sobowtórka, na pewno rodzina, domowa wychodząca. Poczęstowałam gourmetem...nie za bardzo.

Nie doszłam jeszcze czyja to kicia, ale c.d.n.
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

[poprzednia][następna]