Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Witajcie już prawie weekendowo !
Dziś miałam pierwszy raz akupunkturę i czekam na efekty, wiadomo że nie po pierwszym zabiegu. Leżąc na łóżku nasłuchałam się tyle dobrych rzeczy o akupunkturze a między innymi że można się odchudzić![]()
![]()
![]()
Mnie już troszeczkę lepiej mogę już chodzić bez bólu ale jeszcze troszeczkę się pieszczę bo boję się powrotu tego piekielnego bólu...![]()
Pozdrawiam
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Witajcie już prawie weekendowo !
Dziś miałam pierwszy raz akupunkturę i czekam na efekty, wiadomo że nie po pierwszym zabiegu. Leżąc na łóżku nasłuchałam się tyle dobrych rzeczy o akupunkturze a między innymi że można się odchudzić![]()
![]()
![]()
Mnie już troszeczkę lepiej mogę już chodzić bez bólu ale jeszcze troszeczkę się pieszczę bo boję się powrotu tego piekielnego bólu...![]()
Pozdrawiam
Gosia to Ty teraz jak fakir będzieszi na gwoździach będziesz spała jak Ci się ta akupuntura spodoba
MonikaMroz pisze:No wreszcie Was odnalazłam.
Meldujemy się
Wstawiłam Ci link do starego wątku żeby ludzie wiedzieli gdzie się podziewacie
barbarados pisze:To zaczyna biegać z kotami . Tak sobie jej idzie . Jak się do niej podchodzi , najpierw fajt ! na boczek , potem sie miziamy i mruczymy .
Taka nieśmiałą koteczka . Mam nadzieję , że sie ruszy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przestanie byc taka okrągła . Okragły łepek , okragły korpusik , puszysty ogon i krótkie łapki
mir.ka pisze:jak samopoczucie po tych chińskich metodach?
odczuwasz jakąś poprawę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 429 gości