Wąt 9. Łatek (*), Marceli, Tosia i PaniĘka Frida MCO. Cześć!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2015 14:30 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:Marcelina :lol: 6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci. :piwa:

Dokładnie tyle co Safcia! :lol:
Witajcie Dziewczynki i Chłopcy! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 13, 2015 14:40 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MalgWroclaw pisze:I jak? Jesteście po, co robiliście kotkowi?

Myyyy? Nic ;-) Wetka zaszczepiła na grzybka, bo się cholery pozbyć nie możemy. Wraca i wraca. Łatek jest po lekoterapii ;) Dziś pierwsze szczepineie, za dwa tygodnie drugie. Łat obrażony na maksa, bo trzy piątki z rzędu jest u weta, czego bardzo nie lubi. I nie przepada za jazdą samochodem. Drze się całą drogę..

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt lis 13, 2015 14:41 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

kalair pisze:
maciejowa pisze:Marcelina :lol: 6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci. :piwa:

To Safcia też kawał kobity :1luvu: Witaj Bożenko!

maciejowa

Post » Pt lis 13, 2015 14:53 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
kalair pisze:

Oj, kawał, kawał! Wet mówi o niej niestereotypowy kot. Nie wiem, czemu. :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lis 13, 2015 18:48 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

kalair pisze:
maciejowa pisze:
kalair pisze:

Oj, kawał, kawał! Wet mówi o niej niestereotypowy kot. Nie wiem, czemu. :mrgreen: :ryk:

O naszych mówią tylko, że duże i grube... :ryk:

maciejowa

Post » Pt lis 13, 2015 20:12 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

maciejowa pisze:
MalgWroclaw pisze:I jak? Jesteście po, co robiliście kotkowi?

Myyyy? Nic ;-) Wetka zaszczepiła na grzybka, bo się cholery pozbyć nie możemy. Wraca i wraca. Łatek jest po lekoterapii ;) Dziś pierwsze szczepineie, za dwa tygodnie drugie. Łat obrażony na maksa, bo trzy piątki z rzędu jest u weta, czego bardzo nie lubi. I nie przepada za jazdą samochodem. Drze się całą drogę..

Inka też taką seryjkę przeszła. Nie powiem, jaka była uszczęśliwiona...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 14, 2015 9:21 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Dzień dobry sobotnie! Dziś Duża nie ma zbyt wiele czasu, więc wpuściła nas tylko na powitanko. Szykuje się od rana, bo będzie dziś Żywą Książką w Żywej Bibliotece w Łodzi. Duża ma tytuł "Mama dziecka autystycznego" i będzie do "wypożyczenia" na 30 minut rozmowy z każdym, kto będzie miał chęć z nią rozmawiać. Duża ma stresa, bo nie lubi wystąpień publicznych, ale została poproszona o wzięcie udziału w takim przedsięwzięciu, więc idzie. Trzymamy wszyscy łapki, żeby ze stresu się nie zamknęła w sobie jak Shrek ;)
Łatek i reszta.

maciejowa

Post » Sob lis 14, 2015 9:42 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ciociu, ale wypożyczyć Cię może tylko jedna osoba.
Tak duża mówi. I nie bój się, trzymam Cię za łapkę.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lis 14, 2015 9:43 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MalgWroclaw pisze:Ciociu, ale wypożyczyć Cię może tylko jedna osoba.
Tak duża mówi. I nie bój się, trzymam Cię za łapkę.
Pralcia

Dziękuję Pralciu. Będę o Tobie myślała, to będzie mi łatwiej rozmawiać z ludźmi :1luvu:

maciejowa

Post » Sob lis 14, 2015 14:09 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Ciociu, jak się czułaś w roli Książki?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 14, 2015 22:47 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

MaryLux pisze:Ciociu, jak się czułaś w roli Książki?

Bardzo dobrze :) Poznałam wielu ciekawych ludzi z wieloma historiami. Marysiu, zdaje się, że we Wrocku też macie Żywa Bibliotekę? Byłaś kiedyś? Dla mnie dziś był pierwszy raz, ale mam nadzieję na więcej :)

maciejowa

Post » Sob lis 14, 2015 22:58 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

" zeby nie zamknęła się jak Szrek " :ryk: :ryk: :ryk:

Jak Cię Kasiu pamiętam,to nie sądzę,zebyś miała problem ,wiedziałąm,ze dobrze pójdzie :ok: :ok: :ok:
A ostatnio przeglądając jedne zdjęcia z tej nie wiem czy to fundacja,czy grupa "JIM" i dojrzałam tam jednego znajomego,męża mojej byłej sąsiadki ze starego miejsca zamieszkania gdzie wynajmowaliśmy
Nawet nie miałam pojęcia,że oni też dziecko z autyzmem mają 8O dopiero jej siostra z którą mam kontakt na fb mi to potwierdziła,bo się jej zaptałam,czy ja dobrze widzę,zę widzę w grupie Tomka 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 15, 2015 0:27 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

Myszolandia pisze:" zeby nie zamknęła się jak Szrek " :ryk: :ryk: :ryk:

Jak Cię Kasiu pamiętam,to nie sądzę,zebyś miała problem ,wiedziałąm,ze dobrze pójdzie :ok: :ok: :ok:
A ostatnio przeglądając jedne zdjęcia z tej nie wiem czy to fundacja,czy grupa "JIM" i dojrzałam tam jednego znajomego,męża mojej byłej sąsiadki ze starego miejsca zamieszkania gdzie wynajmowaliśmy
Nawet nie miałam pojęcia,że oni też dziecko z autyzmem mają 8O dopiero jej siostra z którą mam kontakt na fb mi to potwierdziła,bo się jej zaptałam,czy ja dobrze widzę,zę widzę w grupie Tomka 8O

A jak nazwisko Tomka? Bo przychodzi mi na myśl tylko jeden. :D

maciejowa

Post » Nie lis 15, 2015 0:28 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

No i pewno ten właściwy ,Popiel
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 15, 2015 0:28 Re: Łatek, Marcelek i Tosia. Trójeczka zaprasza po raz 9!

JiM to fundacja. A my jesteśmy Klubem Rodziców Autyzm Help by JiM :)

maciejowa

[poprzednia][następna]