maciejowa pisze:Marcelina6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci.
Dokładnie tyle co Safcia!

Witajcie Dziewczynki i Chłopcy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Marcelina6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci.
MalgWroclaw pisze:I jak? Jesteście po, co robiliście kotkowi?
kalair pisze:maciejowa pisze:Marcelina6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci.
Dokładnie tyle co Safcia!![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Marcelina6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci.
To Safcia też kawał kobityWitaj Bożenko!
kalair pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Marcelina6700 żywej wagi, autysta rasowy, mój ukochany najdroższy koteczek, wielki, na długich łapach. Po prostu bardzo przystojny kocur, tylko rozumek pozostał kocięci.
To Safcia też kawał kobityWitaj Bożenko!
Oj, kawał, kawał! Wet mówi o niej niestereotypowy kot. Nie wiem, czemu.![]()
maciejowa pisze:MalgWroclaw pisze:I jak? Jesteście po, co robiliście kotkowi?
Myyyy? NicWetka zaszczepiła na grzybka, bo się cholery pozbyć nie możemy. Wraca i wraca. Łatek jest po lekoterapii
Dziś pierwsze szczepineie, za dwa tygodnie drugie. Łat obrażony na maksa, bo trzy piątki z rzędu jest u weta, czego bardzo nie lubi. I nie przepada za jazdą samochodem. Drze się całą drogę..
MalgWroclaw pisze:Ciociu, ale wypożyczyć Cię może tylko jedna osoba.
Tak duża mówi. I nie bój się, trzymam Cię za łapkę.
Pralcia
MaryLux pisze:Ciociu, jak się czułaś w roli Książki?
Myszolandia pisze:" zeby nie zamknęła się jak Szrek "![]()
![]()
![]()
Jak Cię Kasiu pamiętam,to nie sądzę,zebyś miała problem ,wiedziałąm,ze dobrze pójdzie![]()
![]()
![]()
A ostatnio przeglądając jedne zdjęcia z tej nie wiem czy to fundacja,czy grupa "JIM" i dojrzałam tam jednego znajomego,męża mojej byłej sąsiadki ze starego miejsca zamieszkania gdzie wynajmowaliśmy
Nawet nie miałam pojęcia,że oni też dziecko z autyzmem majądopiero jej siostra z którą mam kontakt na fb mi to potwierdziła,bo się jej zaptałam,czy ja dobrze widzę,zę widzę w grupie Tomka
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 32 gości