na ścianie trochę inny niz na wątku, to mam teraz dwa

Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Tosia też się drze - całe dnie dre jape z przerwą na spanie i jedzenie i czasem jak jest czymś zajęta i zapomni się drzeć, ale potem nadrabiaMoże te czarne tak mają
Kitusia też się darła jakiś czas temu
klaudiafj pisze:Biedulkaale jeszcze pokaże na co ja stać jak wydobrzeje
Tosia tez była niemowa jak mówiłaś ; ) a teraz jest tak rozwrzeszczana ze drze jape nawet teraz jak pisze ten post
klaudiafj pisze:No i Tosia też tak wybrzydza, a gotowanego już nie chce, a kiedyś tak jej smakowało. Ale znalazłam na nią sposób - jak nie chce jeść, bo jej nie podchodzi saszetka to otwieram jej tą puszeczkę niebieską, którą Ci pokazywałam - to nawet jak je jedną po drugiej to jej smakujeI wszystkim moim kotom, także jak będziesz w markecie to kup sobie te puszeczki (czy w zoologicznym) zawsze warto mieć rezerwową karmę - czy jako smakołyk, bo to takie małe na trzy koty
. Ciekawe czy Bożenka zje gotowane udko. Wczoraj dałam kotom surową pierś z kurczaka i Tosia jadła
Marysia też, ale Marysi to musiałam przynieść na talerzyku na drapak i na leżąco jadła hehe
edit. a teraz się gonią z Marysią. Robiłam sobie śniadanie i miałam otwarte masło. Tosia wsadziła doń łebDałam jej na talerzyk a masło zamknęłam, bo miałam takie w pudełku. Piszę do Ciebie a patrzę kątem oka, Tosia znowu przy maśle i sama otwarła sobie pudełko Ooo I wylizała resztę
![]()
edit. aha a żeby było śmieszniej to Tosia nawet jak spi a usłyszy, że jedzenie się szykuje jakiekolwiek to na złamanie karku biegnie - jest pierwsza do wszelkiego jedzenia, jak jakiś głodomórA i tak wybrzydza
Gosiagosia pisze:Ale dogadzacie kotkomNiektóre dzieci tego nie mają tak kiedyś stwierdziła moja koleżanka widząc jak kroimy mięsko wołowe dla naszych sierściuchów i to był porządny kawałek mięska (pierwsza krzyżowa lub rozbeft) bo one taki lubią
![]()
Jak czytam u Was to też norma a ja już myślałam że jestem zakręcona![]()
![]()
Moli25 pisze:Jak juz jestesmy przy "wnukach" Mirki to
Fuks dopiero teraz przemawiać zaczyna i to tak skromnienp jak sie bawi i cos mu nie pasuje. Ogólnie nie gada, nie pyskuje, grzeczne dziecko, a gryzie jak nie wiem co
nie wiem jak go tego oduczyć ?
Z jedzeniem nie mamy zadnych problemów, je co mu do miski nakroje lub podam, Molki z reszta tez jetylko rybki nie potrafi jeść. Moli lubi, od wielkiego dzwonu parze jej mintaja. A Fuks radośnie podrzuca filetem rybnym
![]()
Uwielbia drób, czy to udko czy to filet, co kolwiek zje.
Suche te je, aktualnie TOTW i mino ze miał swoja miskę z suchym dla dzieci to wyjadał Moliwszystko pomieszalam
![]()
Cudny kotek- zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia![]()
![]()
barbarados pisze:To niech kupi i da tym dzieciom . Pomaga jakimś ? Moze domowi dziecka ? Nie ?
No to niech idzie w diabły .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 964 gości