Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 10, 2015 20:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

eee, tyle godzin, to zupełnie inna gadka. Tak to można jechać i se zwiedzać :D I mieć siły do zwiedzania, co najważniejsze! Polecam się przejść na most Karola, jeszcze przed tym całym gwarem, który tworzy się w dzień. Mnie tak znajoma poprowadziła, fajne było później porównanie - dwa różne światy.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lis 10, 2015 21:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Jedziemy ze znajomymi bo oni chcą odwiedzić znajome im miejsce , wlasnie Asiu Most Karola, on oświadczył mojej koleżance wlasnie na tym moście :mrgreen:
Ah romantyzm.

Moj obecny juz moj maż nie miał w sobie romantyzmu :ryk:
Ot pokłócił sie ze mną SPECJALNIE ', by potem sie pogodzić pierścionkiem :roll: żenua :mrgreen:
Dodam ze My sie nigdy nie kłóciliśmy poza tym razem :mrgreen: pomysłowy dobromir, nie nawidze go za ten dzien :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lis 10, 2015 21:10 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

:ryk: oryginalnie :mrgreen:
I chyba bym tak wolała, bo ja też mam upośledzony romantyzm i zamiast skupić się na chwili, to bym strzelała zdjęcia Pradze i rzeźbom na moście :smokin:

Aia

Post » Wto lis 10, 2015 22:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Ja z moim szanownym małżonkiem kłócimy się na okrągło :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro lis 11, 2015 10:34 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Chyba już jesteście na miejscu. Miłego zwiedzania :)
Czy tam też tak pada jak u nas? :(
mam nadzieję ,że nie i wycieczka się uda :ok:
dzieciarnię zostawiliście samą w domu czy poszły z wizytą? :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lis 11, 2015 19:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Koleżanka mi opowiadała, że jak ona lub mąż coś zawalą, to winowajca w charakterze rekompensaty ma zorganizować coś fajnego dla obojga, np. wycieczkę, koncert, film - i zapłacić ze swoich zaskórniaków. Jak oboje zawalą wspólnie, to też i imprezę organizują i finansują wspólnie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 12, 2015 10:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

udała się wycieczka?
dzieci przywitały Was stęsknione?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw lis 12, 2015 11:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

No tak a Martusia znowu sie gdzieś włóczy :evil:
zamiast dzieci w domu niańczyć :evil:

cześć Kochani :D :D :D
kiedy wracasz Martuś ? :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lis 12, 2015 16:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Dzien dobry wszystkim :201461
My juz zapomnieliśmy jak było fajnie w Pradze bo dzis do pracy, tylko ja, bo moj małżonek w domu sie urlopuję a jutro wyjeżdża do Austrii na cały weekend :placz: :placz: :placz: zostawia mnie z Futrzakami :placz: :placz: :placz:

Pogodę mielismy idealna w Pradze, cały czas słoneczko świeciło i było przyjemnie! Mielismy wrażenie ze jestesmy na innej półkuli bo ludzie chodzili w krótkich spodenkach i koszulkach z krótkim rękawkiem 8O 8O 8O

Praga piękna, zwiedziliśmy stare miasto most Karola i niestety tu na tyle, byliśmy ze znajomymi co maja małe dziecko i jak sie domyślacie musieliśmy robić postoje na pieluchę, postoje na karmienia, postoje bo był płacz :( ale ogólnie było super!
Z Wrocławia jechaliśmy tam 3,5 godziny. Wracaliśmy dłużej bo ciezko z Pragi wyjechać :| kręciliśmy sie troche ale wróciliśmy cali :mrgreen:

Dzieci futrzaste były same w domu, maja siebie wiec nie było nudy. Wróciliśmy to wszystkie miseczki były pełne i kuwetki tez :ryk:
Ale były przytulanki i buziaki :kotek: :kotek: :kotek:

Zdjeć nie mam za wiele, było duzo ludzi i nie chciało mi sie robić w sumie :strach:
Obrazek
Obrazek
I brama na Most Karola,
Obrazek
Ta baba wstrętna nie chciała stamtąd odejść, 5 minut czekałam i sie wkurzyłam i zrobiłam jej zdjecie :twisted:
Obrazek
I to My Fuksik i Molinka :ryk:
Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lis 12, 2015 16:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Jacy fajnie roześmiani jesteście :) Wcale się Wam nie dziwię, Praga to wspaniałe miasto. Cieszę się, że i Wy tak uważacie :wink: Ja mam dodatkowy sentyment, bo to pierwsze i jedyne miejsce za granicą, w którym byłam :) Miło obejrzeć je znów, na zdjęciach :) Szkoda, że dziecko Wam nie pozwoliło więcej zwiedzić (ja chodziłam non stop przez 12 godzin i tak uważam, że to było o wiele za mało!), ale już wiecie, gdzie możecie wrócić :ok:
Ach, mnie Praga też przywitała piękna pogodą, tzn miałam 4 pory roku w ciągu jednego dnia, ale na zakończenie pożegnała mnie piękną tęczą nad starym miastem :1luvu:

Aia

Post » Czw lis 12, 2015 18:05 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Moli25 pisze:Dzien dobry wszystkim :201461
My juz zapomnieliśmy jak było fajnie w Pradze bo dzis do pracy, tylko ja, bo moj małżonek w domu sie urlopuję a jutro wyjeżdża do Austrii na cały weekend :placz: :placz: :placz: zostawia mnie z Futrzakami :placz: :placz: :placz:

Pogodę mielismy idealna w Pradze, cały czas słoneczko świeciło i było przyjemnie! Mielismy wrażenie ze jestesmy na innej półkuli bo ludzie chodzili w krótkich spodenkach i koszulkach z krótkim rękawkiem 8O 8O 8O

Praga piękna, zwiedziliśmy stare miasto most Karola i niestety tu na tyle, byliśmy ze znajomymi co maja małe dziecko i jak sie domyślacie musieliśmy robić postoje na pieluchę, postoje na karmienia, postoje bo był płacz :( ale ogólnie było super!
Z Wrocławia jechaliśmy tam 3,5 godziny. Wracaliśmy dłużej bo ciezko z Pragi wyjechać :| kręciliśmy sie troche ale wróciliśmy cali :mrgreen:

Dzieci futrzaste były same w domu, maja siebie wiec nie było nudy. Wróciliśmy to wszystkie miseczki były pełne i kuwetki tez :ryk:
Ale były przytulanki i buziaki :kotek: :kotek: :kotek:

Zdjeć nie mam za wiele, było duzo ludzi i nie chciało mi sie robić w sumie :strach:
Obrazek
Obrazek
I brama na Most Karola,
Obrazek
Ta baba wstrętna nie chciała stamtąd odejść, 5 minut czekałam i sie wkurzyłam i zrobiłam jej zdjecie :twisted:
Obrazek
I to My Fuksik i Molinka :ryk:
Obrazek

ładnie się prezentujecie Molinko i Fuksiku :wink:

dobrze, ze pogoda dopisała, wycieka się udała (prawie) i jestescie zadowoleni
co widać powyzej :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw lis 12, 2015 18:57 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Piękna Praga i piękna zadowolona para (Moli i Fuksik :ryk: :ryk: :ryk: ), fajnie że pogoda Wam dopisała bo u Nas pochmurno i szaro. :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lis 12, 2015 20:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Praga jest piękna, chociaż wkurzające są bilety. Kościół na bilety, Złota Uliczka też... Takie czasy.

Moli, Ty to masz szczęście. Twój TŻ wyjeżdża do Honolulu, a Ty całe dwa koty masz wyłącznie dla siebie! Na kilka dni! Szczęściaro! :smokin:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Czw lis 12, 2015 22:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Fuksik po kastracji

Jakie fajne ludzie :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki za zdjęcia :) Jeju Czechy niby tak blisko a takie zupełnie inne :)
Ja bym chciała żeby mi się nie chciało robić zdjęć - wtedy mogłabym się cieszyć chwilą :)
Aha dziękuję za napiwek za książkę :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]