Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2015 11:16 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

LimLim pisze:Dorciu popełniłam bigosik 8) jeszcze rano był jakby mięsny ale jak się nim zajął Mariusz to się zrobił praktycznie bezmięsny :lol: no ale do poniedziałku może go jeszcze wzbogacę :smokin:

bigosik 8) jak dla mnie może być sama kapucha i grzybki ,no chyba że golonka :mrgreen:

Basiu ,u mnie z kuwetą podobnie ,gorzej jednak jak jedna łajza usiądzie na górze i tą drugą łajzę leje przy każdej próbie wyjścia :twisted:
To wszystko nic u znajomej jedna lała w środku a druga lała jej na łeb przez otwór po filtrze :ryk:
Ryk ponoć był dziki :smokin:
Kiepskie coś foty ,po kolejny zwaleniu przestanie działać :|

Chciałam dziś pomordować smrody ,w najlepszym wypadku pineskami do ściany ,ja tylko próbowałam pozamiatać podłogę .. :twisted:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Takie chwile też się zdarzają ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lis 08, 2015 11:23 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:1luvu: :1luvu: :1luvu: cudne są.
Cieszę się ze nie mam zabudowanej kuwety :ryk:
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Nie lis 08, 2015 12:23 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Wiatr u nas straszny ,ledwo dojechałam na kozie do weta ,nawet mnie zatykało ,za to cieplutko aż miło.
W nocy nie spałam ,kaszel ,katar ,ból .
Dziś nie pracuję ,będę łykała różne specyfiki ,może w końcu coś się ruszy ,to już ponad miesiąc jak zdycham
Cisza ,miło tak i przyjemnie :smokin:
pytanie jak długo :lol:
Czarnej dziewczynce najtrudniej zrobić fotkę ,patrzę na nią i ona chyba nie do końca jest czarna ,od skóry biało srebrne futerko :roll:

Tak tylko przypomnę że szukam kogoś kto przygarnie na tymczas ze dwa maluchy ,osobiście polecam chłopaków i z adopcją problemów nie powinno być .
Srebrny jest wręcz jak aksamit ,ma też ciut inszą sierść ,dłuższą ,no i delikatny jest bardzo.
Dymek szałaput ,ale wzięty na ręce mruczy natychmiast .
Nie boją się człowieków :wink: i psów..
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 08, 2015 14:15 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Dorciu masz w domu samą słodycz :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lis 08, 2015 14:54 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

kaja888 pisze:Dorciu masz w domu samą słodycz :1luvu:

Elu ,chętnie się podzielę :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 08, 2015 19:57 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Uprzejmie donoszę że chłopaki ważą o prawie pół kilograma więcej :D :ok: jeden przekroczył półtora drugi dobija do półtora :201461
Dziewuszki zważę jutro. :wink:

a tak robią urwisy jak się już najedzą :twisted:
Obrazek
oczywiście wszystko do wywalenia :| jeszcze takich głąbów nie miałam.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 08, 2015 20:08 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:strach: :strach: pobojowisko straszne
Obrazek

Kalai

Post » Nie lis 08, 2015 22:01 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

oj tak pobojowisko straszne ;) ale jak są takie słodkie to wszystko im się wybacza :D
Ja będę miała nockę z głowy jeden z naszych Kociaków zaplatał się w garażu drzwi się zamknęły nie mógł stamtąd wyjść i miauczał, jak poszłam do ochrony żeby otworzył drzwi to się tak wystraszył że uciekł w najciemniejszy kąt nie mogłyśmy go znaleźć żadnego miauknięcia :( sąsiadka poszła do domu a ja zostałam sama drzwi się ciągle zamykały zastawiłam czujnik i szukałam, szukałam i nic, sprawdziłam którego kociaka brakuje na zewnątrz, chodziłam tak chyba z godzinę i żadnego odgłosu wracając do domu zobaczyłam przez szparę że na końcu garażu był Kociak, ochroniarz otworzył drzwi i biedaczek znowu się wystraszył i zapadł się pod ziemię :(
poprosiłam ochroniarza żeby patrzył w kamerę i jak zobaczy kociaka w pobliżu drzwi to żeby je otworzył, wróciłam do domu ale nie dało mi to spokoju poszłam z powrotem ochroniarz powiedział że kociak już był przy drzwiach i jak chciał je otworzyć to nadjechał samochód i kot znowu się spłoszył :( znowu nawoływałam słyszałam miauczenie prawie przy drzwiach i znowu nadjechał samochód :( zapadła cisza, szukałam na kolanach pod samochodami nie znalazłam :( w bólem serca wróciłam do domu, błagałam ochroniarza żeby patrzył w kamerę i żeby kociaka wypuścił ale czy mu się zechce :?:
siedzę i myślę czy nic mu się nie stanie, jutro rano będzie rezolutny ochroniarz i może go znajdzie i wypuści, mam nadzieję że Kocia nie zginie w garażu pod kołami samochodu
jest mi przykro, że zostałam ostatecznie sama :( nikt mi nie pomagał w szukaniu :(

kaja888

Post » Pon lis 09, 2015 7:24 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Dorciu tuczysz te swoje Futerka :) ale jak jedzą tzn ze im smakuje :) .może jako paczusie szybko znajdą domki :)
jak Twoje zdrówko podkurowalas się przez niedziele chociaż trochę?
Ja na szczęście odetchnelam właśnie się dowiedziałam ze o 21.30 ale dopiero za 4 podejściem udało się Koci wreszcie opuścić garaż gdyby nie to moje molestowanie ochrony a byłam u niego z 10 razy to pewnie siedziała by tam nie wiadomo ile
Miłego dnia :)

kaja888

Post » Pon lis 09, 2015 9:04 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

kaja888 to dobrze, że tak się skończyło :)
Musiał się mały strachu najeść :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon lis 09, 2015 15:52 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Elu ,na szczęście wszystko dobrze się skończyło :ok: ale wyobrażam sobie co czułaś :(
a ja znów na antybiotyku ,przed chwilą złapał mnie kaszel i świat zawirował ,osunęłam się w pełni jeszcze świadoma na podłogę ,to były sekundy ,niedotlenienie mnie dopadło .
Na szczęście było i minęło.
Na gazie stał garnuszek z bigosem i czekał na mnie. :mrgreen:

Litwineczka jutro powinna mieć wyjęty wenflon .
Dziś odwaliła taką histerię i taki wrzask że już chciałam natłuc wetkę że jej krzywdę robi :twisted: mała gryzła i drapała jak oszalałe zwierzę :|
Wenflon drożny ,łapka nie spuchnięta ,charakter ? :twisted:

Reszta ok. :201494

Raniutko byłam w hurtowni ,kupiłam gnoją krytą kuwetę ,koniec ze żwirownią :smokin: tylko znów kasa poszła :|

Kalai ,jedzonko doszło ,bardzo dziękujemy :1luvu: i są 3 myszki których się wszyscy wystraszyli :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 09, 2015 18:30 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:strach: :strach: Coś strasznego, musisz bardziej o siebie dbać, mogło Ci się coś poważnego stać.
Ale masz strachulce, u nas myszka z dźwiękiem jest hitem, Lori łapie za ogon i z całej siły wali o podłoge :mrgreen:
Urodzony z niej mordercą , Ambar sie bawi troszke bardziej humanitarnie.
Ciekawe jaką zabawę sobie z krytą kuweta wymyśla :twisted:
Obrazek

Kalai

Post » Pon lis 09, 2015 22:02 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Na razie kuwetka stoi otwarta i nic 8O nikt się w niej nie chowa ,nie fruwa po całym mieszkaniu ,po prostu nie do wiary :twisted:

tak sobie dziecko usnęło :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44