Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Duszek686 pisze:odbiorę dzikuskę
Pietraszka pisze:Czy ktoś może odebrać dziś z lecznicy Dzikuskę po sterylce i zawieźć do lokalu, ja po południu pracuję i nie dam rady tego zrobić?
Można ja odebrać od 16 w górę.
Dzięki
Pietraszka pisze:Kotka z Konstantynowa ma wysokie leukocyty, dostała od Ani metronidazol na tydzień (jak się uda to 2 razy dziennie po 1/2 tabletki w jedzonku, trochę jedzonka i pokruszona tabletka - może mokre jeść to, co lubi, dziś dostała trochę Feliksa, smakował jej, dostała też w tym lekarstwo), nadal leczymy uszy (Oridermyl 1x dziennie i czyścimy przed podaniem maści), poza tym nadal suche Intestinal.
Pinezkowa pisze: prezencik dla Julki Kociarkowej zostawiłam w pudle pocztowym
u Gwideona i Esmeraldy (kufa, co za imiona!) była sraka jak malowanie, cały żwir wywaliłam, zamieniłam im kuwetę a tę starą z malowniczym rozbryzgiem umyłam. dałam im suchego gastro, chociaż nie wiem, czy takim maluchom to wystarczy...
Alicja za to bez apetytu. niestety ten katovit w lodówce zamarzłpostawiłam go na drzwiach, może do jutra odmarznie, ale nie wiem, czy jak dwa dni leży coś w puszce aluminiowej to czy kot to później zje, pewnie nie...
na klatce Nowej-Frani-Której-Imię-Trzeba-Zmienić znalazłam chrupki rozrzuconesprzątnęłam wszystko.
kociarkowaaaa pisze:ojejkunie mam bladego pojęcia co to będzie...
Nie wiem jakim cudem karma mogła zamarznąć w lodówce... do zamrażalnika na pewno jej nie włożyłam.. a z wcześniejszą puszką którą wyjmowałam z lodówki było wszystko ok.
Pietraszka pisze:Agata, są jakieś zalecenia dla Dzikuski od Ani?
Konstancji można dawać mokre to, co lubi, suche na razie jeszcze Intestinala
klauze pisze:Hej,
Mam na imię Magda. Mieszkam w pobliżu Kociarni... chętnie pomogę w miarę możliwości czasowych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości