Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 13, 2015 10:51 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

:(
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw paź 22, 2015 19:26 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Aniu, bardzo mi przykro :(
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Czw paź 22, 2015 22:44 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Dopiero doczytałam ,strasznie przykro :cry: :cry: :cry:
Tulkam Cię Aniu bardzo mocno :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 26, 2015 14:52 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Położyłam się wczoraj na chwilę na tapczanie, wpasowując się w koty w taki sposób, żeby mieć szansę pogłaskać Diabełka.
Udało się.
Jak zwykle z miną największego poświęcenia odwróciła się tyłem, mówiąc – dobra, niech ci będzie, trudno...
Skorzystałam, a jakże, ale postarałam się nie nadużyć cierpliwości. Leżeliśmy sobie potem, ile się nas zmieściło. Tuliłam się to do tego, to do innego. Diabełek leżała za moją głową, popatrując na mnie czujnie od czasu do czasu.
Wtem podniosła się. Myślałam, że zwieje, ale odwróciła się w moją stronę i ułożyła się tuż przy mojej twarzy.
Leżałyśmy tak chwilę, mrużąc oczy do siebie. Mruczała jak mały traktorek. Aż położyłam rękę na jej grzbiecie, bo nie mogłam uwierzyć, że to ona 8-O
Potem zwiała...

Miałam w weekend bardzo miłe odwiedziny :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon paź 26, 2015 15:52 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Czyje?? :D

Chyba Cię te koty lubią... :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon paź 26, 2015 15:57 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

A co u dziewczyn ,wiesz coś ?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon paź 26, 2015 18:05 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Diabełek :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon paź 26, 2015 22:29 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

oo.. to chyba o mnie i moim chłopaku mowa :D
Byliśmy w ten weekend w Warszawie na pewnym wydarzeniu i żeby nie wracać po nocach do domu, wprosiliśmy się do hanelki na nocleg. Hanelka zajęła się nami - nakarmiła, przenocowała, wyprawiła, pożegnała i jak pisze - bardzo miło było, no i my oczywiście jesteśmy wdzięczni :D Gdy weszliśmy do mieszkania od razu rzuciłam się do kotków.. jak fajnie było je znów zobaczyć,stęskniłam się.. ale skończyło się na tym, że ja za wszystkimi się uganiałam, a wszystkie lgnęły do Piotrka.. w pewnym momencie ja siedziałam sama, a wokół Piotrka świeciła koronka tulących się kotków. Zdrajcy i dranie :roll:
Są naprawdę cudne. Uwielbiam je wszystkie
Brakowało tylko jednego futrzaka..
Myślę, że jeszcze długo będzie brakowało

O Diabełku czytam i nie mogę uwierzyć.. MAGIA

Wrzucam jeszcze trzy zdjęcia komórkowe :D
Obrazek
Antosia

Obrazek
Chajeczka

Obrazek
Kardamoś i Wojtuś

Misia.

Od: Nie gru 14, 2014 22:49

Post » Wto paź 27, 2015 11:42 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro paź 28, 2015 23:21 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

morelowa pisze:Czyje?? :D
Misia już się przyznała :)
Koty były zachwycone. Trochę Misia jest skromna, do niej też się łasiły. Ale Piotr ma siłę przyciągania kotów. To fakt. Otoczyły go świecącą koronką. Zwłaszcza Bodzio był rozczulający, kiedy oparł się pleckami o plecy Piotra i rzęził sobie wielce zadowolony :)
A widok Barbarki w jego objęciach, ze sterczącymi nogasami wdychającej swoje dmuchawki (jak mawia Misia), nie miał sobie równych.
Wpadli, trochę rozświetlili atmosferę, wytrącili z gniotącego smutku
Ale jednego futrzaka brakowało. Bardzo

morelowa pisze:Chyba Cię te koty lubią... :D
Ja je też. Czasem. Trochę. :mrgreen:

Magia trochę prysła. Diabełek przerażona własną odwagą, żeby nie powiedzieć szaleństwem, lekkomyślnym zuchwalstwem, woli zachować teraz dystans. Na wszelki wypadek. A nuż znów się zapomni...

iwona66 pisze:A co u dziewczyn ,wiesz coś ?
Dziewczyny są zachwycone. Rozruszały się całkiem. Pięknie jedzą, kuwetkują, bawią się. Witają swoją człowiekę w progu. Czy to będzie ich dom stały zobaczymy. W każdym razie czas nas już nie goni. Wkrótce wybieramy się z piechniczką w odwiedziny.
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 29, 2015 10:11 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

A w ogóle tydzień temu świętowaliśmy z Mańkiem dziesiątą rocznicę.
Było miło i w głowach szumiało ;)
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 29, 2015 10:21 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Powinny być zdjecia z imprezy :D
I w ogóle bardzo się cieszę, że dostrzegasz, że życie ma tyle jasnych stron. Zawsze je ma.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Czw paź 29, 2015 10:22 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

morelowa pisze:Powinny być zdjecia z imprezy :D
Nie miał kto aparatu trzymać ;)
Obrazek

hanelka

Post » Czw paź 29, 2015 10:24 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Mmmm... pozazdrościć. Mam nadzieję, że wszyscy brali udział aktywny?

Obrazek

morelowa

Post » Nie lis 01, 2015 9:54 Re: Kardamon i przyjaciele - parszywa 12 hanelkowa zaprasza

Pamiętam i myślę o nich każdego dnia. Każdego
Dziś zapalam światełko wszystkim „moim”, tym które miałam zaszczyt poznać, tym o których tylko słyszałam lub czytałam...
Przede wszystkim zaś tym, które odeszły w samotności, bezimienne, niczyje...
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]