mnie też....agnieszka.mer pisze:Biedne koty , strasznie szkoda tych co odeszły...
ale bardziej mi szkoda tych z Wrocławaskiej, które możnaby uratowć, a nie ma gdzie zabrać...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mnie też....agnieszka.mer pisze:Biedne koty , strasznie szkoda tych co odeszły...
agnieszka.mer pisze:Biedne koty , strasznie szkoda tych co odeszły...
ewa_mrau pisze:bardzo potrzebujemy Domu Tymczasowego dla kociaków z ul. Wrocławskiej!
one wciąż mają szanse!agnieszka.mer pisze:Biedne koty , strasznie szkoda tych co odeszły...
tamte koty już nie są biedne
zostały zaopiekowane najlepiej jak można było
niestety nie udało się
ale jeśli ratuje się takie morze kociąt, zawsze jakąś ich ilość zabiera śmierć
te maluchy rodzą się i żyją w takich warunkach, że powinniśmy się cieszyć, że dużą większość z nich udaje się nam uratować
dlatego tak ważna jest sterylizacja - i tu może będę niepopularna - ta aborcyjna też
i dlatego też ja nie płaczę na rozlanym mlekiem (dawno już swoje wypłakałam) staram się ratować następne!
bardzo potrzebujemy Domu Tymczasowego dla kociaków z ul. Wrocławskiej!
one wciąż mają szanse!
---
kalewala pisze:Ewa, w u nas jest tak, że właśnie skończyły się sterylki, bo to, co gmina dała na dokładkę po trzech tygodniach myślenia - to kilkadziesiąt sztuk - na tydzień może wystarczy.
Sterylizują, a właściwie sterylizowały trzy lecznice w całym mieście - spójrz na plan miasta i na te lecznice - zobaczysz, jak wygląda dojazd, bo na dokładkę cała Łódż jest rozkopana.
O leczeniu kotów zapomnij, możesz sama zapłacić albo zawieźć na leczenie do schroniska.
Więc co tu w ogóle porównywać ...
kalewala pisze:[...]to kilkadziesiąt sztuk - na tydzień może wystarczy.[...]
hikora pisze:[...]Na ul. Wacława, gdzie odrobinę pomagałam Ewie zostały podrostki[...]
hikora pisze:[...]jeden z nich ma coś wiszącego pod brzuchem - tego koniecznie trzeba złapać.
ewa_mrau pisze:hikora pisze:[...]Na ul. Wacława, gdzie odrobinę pomagałam Ewie zostały podrostki[...]
6 podrostków + 10 na terenie kościoła, co obok stoihikora pisze:[...]jeden z nich ma coś wiszącego pod brzuchem - tego koniecznie trzeba złapać.
przed chwilą rozmawiałam z Halinką, będzie Go łapć jeszcze dziś
jutro zawiezie Go do Lecznicy na ul. Adamieckiego
---
korbacz9 pisze:W sobotnim Expresie pisali, ze Miasto uruchomiło dodatkowe środki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 94 gości