Mało razy ja prawie nie leżałam przez kotka? On zawsze w drzwiach na środku - - trzeba omijać. I żeby na ogon nie nadepnąć. Albo przeleci taki i prawie stopy podcina. Wiele takich...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.
Ja mam slalom , jak mi malowniczo konają przed śniadaniem z głodu , wywalajac woraczki głodowe . Albo leca na złamanie karku do kuchni , podcinając mi nogi .
Maluchy zmieniły lokal ,zaprosiłam je na pokoje ,dostały większą klatkę i szaleją Dziczą jeszcze ale głaskanie sprawia im przyjemność ,nie kulą się ze strachu ,a to najważniejsze . Walnęły mi 3 kupy Może ktoś by chciał sraluszka na tymczas ? tak tylko pytam
Liczba kupali zgodna z liczbą kociaków tak trzymać
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Cudne masz koty. Kudłatek powoli dochodzi do siebie, futerko coraz dłuższe po Twoich postrzyżynach. On zawsze jest taki dobry wujcio dla wszystkich kotowatych.
Kudłaty kocha maluchy ,do tych też zagląda ,ale one dopiero od dwóch godzin w pokoju . W kuchni za dużo były same. Teraz testują klatkę ,nie wiem czy klatka to wytrzyma
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152