Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
peterz pisze:Jest problem z Rysiem:
Nie zalatwia sie normalnie od wczoraj - nie bylo qpki , a czesto chodzi do kuwety (ok. 6 razy dziennie) tylko robi bardzo malo siusiu - 1 mala bryłka żwirku....
Żwirku ani kuwety nie zmieniałem... - myślałem, że może ma troche mało żwirku to mu dosypałem - ale nie pomogło...
Je w miare normalnie - wczoraj suche RC Kitten (okolo 60g zjadl), dziś włowinka + watrobka z kury - rano zjadl wszystko, teraz troche zostawił - ale to dla niego normalne - zawsze je na 3-4 razy.
Jest troche osowiały - nie bardzo chce aby go głaskać - ale to też w miare normalne u niego...
Ryszard w sobote byl szczepiony - ale nie wiem czy to związane.
Ma świerzb uszny i od niedzieli podaje mu codziennie Oridermyl - każda operacja czyszczenia i zakraplania to dla niego stres... (choć staram sie to robić maksymalnie szybko).
Czytałem o oleju parafinowym - problem jest ze nie mam go teraz jak dostać, najwczesniej jutro dopiero wieczorem.
Jutro mnie prawie cały czas nie ma(((
ziemowit pisze:
Bier kota pod pachę i jutro do lecznicy!
9 - 11 albo po 13
Nie wydaje mi się aby to miało związek ze szczepieniem jednak dobrze aby Ewa Rysia zobaczyła.
Zosia używajaca trolla
zosia&ziemowit pisze:I jak się czuje Rysio?
Biedaczek zatkał się , chyba znowu fosforany wyjdą...
Modę jakąś te koty zapoczątkowały czy co?
A kupka była?
peterz pisze:Niestety nie tknął saszetki Urinary - spróbowal tylko tego sosu...
Ale on z saszetek Whiskasa tez tylko ten sos je...
zosia&ziemowit pisze:peterz pisze:Niestety nie tknął saszetki Urinary - spróbowal tylko tego sosu...
Tym się przejmować nie będziemy!![]()
Są Rysiowe wyniki!![]()
Nie chciał wstąpić do klubu kotów zazdroszczących jubilerom (kryształki - kamyczki), poprzestał tylko na podziębieniu pęcherza!![]()
![]()
Dobrze,że kupka jest.
zosia&ziemowit pisze:peterz pisze:Niestety nie tknął saszetki Urinary - spróbowal tylko tego sosu...
Tym się przejmować nie będziemy!![]()
Są Rysiowe wyniki!![]()
Nie chciał wstąpić do klubu kotów zazdroszczących jubilerom (kryształki - kamyczki), poprzestał tylko na podziębieniu pęcherza!![]()
![]()
Dobrze,że kupka jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: indestructibleperson, makrzy, northh i 264 gości