Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jenny170 pisze:Yoasia pisze:Asiu czekam na dalsze zdjęcia...szczególnie tego czarnego, maleństwa z przekrzywionym łepkiem...
a ja czekam na zdjecie Asi_K dzwigajacej 30-kilowy worek ze zwirkiem!!
Yoasia pisze:jenny170 pisze:Yoasia pisze:Asiu czekam na dalsze zdjęcia...szczególnie tego czarnego, maleństwa z przekrzywionym łepkiem...
jenny170 khem no tak problem jest taki, że nie mam decka do aparatu od LimLimka...ma go Ona sama w domu...tak więc sie wybire do LimLimka i zgramy foty no i koniecznie upublicznie zdjęcie Asi_K z workiem...pseudo "Twardzielka"...
Yoasia pisze:jenny170 pisze:Yoasia pisze:Asiu czekam na dalsze zdjęcia...szczególnie tego czarnego, maleństwa z przekrzywionym łepkiem...
jenny170 khem no tak problem jest taki, że nie mam decka do aparatu od LimLimka...ma go Ona sama w domu...tak więc sie wybire do LimLimka i zgramy foty no i koniecznie upublicznie zdjęcie Asi_K z workiem...pseudo "Twardzielka"...
ARKA pisze:[...] Jeden z maluchow dziewczynka chciala by a boi sie.
ARKA pisze:jedne z psiakow byl podziebiony ale juz jest dobrze-dostawal antybiotyk.jest razem z Sonia w boksie. Taki czarny caly.
ARKA pisze:Jedno przy tym calym nieszczesciu mnie zastanawia. Koty wygladaja zle, wprost fatalnie a psy wygladaj bardzo dobrze.(
MariaD pisze:W zbiorowisku kilkudziesięciu kotów trzymanych w niewielkim pomieszczeniu, nie wychodzących na dwór, wystarczy, myśle, kilka kotów chorych by zarazić wszystkie. Higiena, izolacja chorych, prawidłowe leczenie - to było w warunkach, jakie tam były, niemożliwe.
Zdrowe i w dobrym stanie - stosunkowo - były psy przebywające na zewnątrz. Psy trzymane z kotami w środku - nużyca, grzybica, nie wiem co jeszcze lekarz w schronisku znalazł.
Puchacz pisze:A co z Zosią, ta czarno-białą koteczka przywartą do stołu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 163 gości