Żywopłotki i kotki z doniczki w DS. Powrót z adopcji ;(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2015 21:11 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Taki miły akcent na zakończenie dnia :mrgreen:

Jutro szarańczaki będą miały kolejne odwiedzinki :ok: Może uda się zrobić jakies ładniejsze zdjęcia :oops: A swoją drogą ciekawe czy w końcu rodzice chrzestni odważą się rozpoznać "swoje" pociechy :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I relacja prawie na żywo :ryk:

https://www.youtube.com/watch?v=Tc-eElI ... e=youtu.be
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt paź 16, 2015 14:39 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Duża już ta szarańcza... Powyciągałaś im szyje, Ciotka. Przerabiasz na żyrafy? :wink:
Miałam odwiedzić towarzystwo w tym tygodniu, ale się pochorowałam :evil: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie lepiej, bo musimy się spotkać - mam pieniądze z bazarku :ok:

A kiedy Opera i Oda jadą na swoje?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt paź 16, 2015 15:39 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Opera i Oda jadą pod koniec przyszłego tygodnia, najpóżniej w poniedziałek :ok:

Szarańczaki rosną jak na drożdżach i energia je rozpiera na całego. Dzisiaj wpadły w taki bojowy nastrój, że Hassan ugryzł Morion w ucho. Mała darła się w niebo głosy a ten sadysta ugryzł i trzymał. Nawet mnie się dzisiaj oberwało - podziurkował mi palec :mrgreen: W sumie imię do czegos zobowiązuje :ryk:
A tak na serio powodem szału były piórka na patyczku i wędka z piórkami - prezenty od ciotek.
Ciotki pokupowały a na pierwszy ogień poszedł niewinny :ryk: Generalnie był szał, polowanie, zagryzanie piórek, wielkie warczenie i rozszarpywanie. Polowanie na całego i w oczach szarańczaków jak najbardziej udane :ok:

Ciągle szukam kogos kto mógłby sprawdzic domek na Traugutta w Krakowie dla Onyksa :201494

Ponieważ kupy zdarzają się takie sobie, lekarki zdecydowały, że jednak przeleczymy maluchy i starszaki. Od poniedziałku zaczynamy aplikować Bactrim, który ma wybić ewentualnych gości na gapę :ok:
W związku z czym w poniedziałek, środę i piątek w lecznicy będzie wielkie sprzątanie. Będziemy dezynfekowały wszystko, zmieniały posłanka i myły kuwety, żeby pozbyć się pierwotniaków ze środowiska :ok:

Opera i Oda dostały od Gabinetu Amicus 150 zł :1luvu: Skończyły im się pieniążki na koncie koteczek a Panie doktorki uzbierały do puszki troszkę pieniążków dla biedaków i tym oto sposobem konto naszych krówek zostało doładowane :ok:

Mam masę zdjęć z dzisiaj i zraz postaram się je ogarnąć i pokazać wszystkim nasze gremlinki :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 20:36 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Fiona, ja mieszkam tuż obok i chętnie zrobię PA. Podaj proszę namiary na Panią/Pana na pw.
Merci.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt paź 16, 2015 21:02 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

No to lecimy :mrgreen:

Na pierwszy ogień Zetunia, mamusia po sterylce czuje się bardzo dobrze, jest nieco mniej aktywna i generalnie wyciszona. W końcu udało jej się troszkę przytyć i zamiast szczurkowatej buzki mamy już całkiem fajne pełne policzki :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:02 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:06 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Opera i Oda już chyba ostatni raz przed wyjazdem :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:06 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:09 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

I szarańczaki - słodziutkie koteczki ale tylko na obrazku :smokin:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:09 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt paź 16, 2015 21:14 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

lutra pisze:Fiona, ja mieszkam tuż obok i chętnie zrobię PA. Podaj proszę namiary na Panią/Pana na pw.
Merci.

Dziękuję :1luvu: Już piszę PW :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob paź 17, 2015 17:30 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Cudownie że krówcie jadą do Swoich :piwa: Za resztę :ok: :ok: :ok:
Fiona, czy Zetka jest do ogłaszania już bo coś pamiętam o jakimś leczeniu po wyjeździe krówek...
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob paź 17, 2015 17:33 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Zetunia ogłaszana jaknajbardziej :ok: Zrobiłam dzisiaj olx wszystkim na Kraków także jesli możesz to atakuj Warszawę :ok:
Zawsze łatwiej n dwa fronty :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob paź 17, 2015 17:54 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Tak jest! OLX Wawa i Gumtree obie stolice :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 21, 2015 9:41 Re: Kotka z doniczki i żywopłotki- maluch z bezwładną łapką

Prosimy o kciuki dzisiaj wielki dzień :mrgreen:
Wizyta przedadopcyjna u Onyksa, którą przeprowadzi lutra :1luvu:
Mamy też potencjalnych chętnych z Kielc. Dzisiaj po południu jestesmy umówieniu z nimi u kociąt w hoteliku :ok:

A teraz przed południem wielkie sprzątnie. Razem z Anią dezynfekujemy wszystko Virkonem, żeby wytłuc z otoczenia pierwotniaki i żeby nasze futerka nie zarażały się wtórnie. Od poniedziałku wszystkie dostają leki, ponieważ zaczęły się pojawiać kupy z krwią :(
Od poniedziałku co dwa dni wszystko czyscimy, sprzatamy, myjemy, pierzemy itp. W poniedziałek wcięło nas na 5 godzin 8O zobaczymy jak dzisiaj :ok: W piątek jeszcze jedno już ostatnie podejscie :ok:
W sobotę planowany jest wyjazd Opery i Ody i jesli wizyta dobrze wypadnie to i Onyks pojedzie :ok:

Najgorszy problem jest z Zetunią, bo co dziewczyna troszkę się przełamie i zaufa to znów jakies nieprzyjemne rzeczy trzeba przy niej zrobić :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]