Kicorek pisze:Możesz nadwyżkę przekazać moim, każdą przyjmęMysza pisze:Mają! I rosną! Będą za duże!![]()
Każdą nadwyżkę wszystkiego?

Roksi ma nadwyżkę futra, długiego futra i prostego. Zapakować?
Desna nadwyżkę tłuszczu. Bierzesz?

Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Możesz nadwyżkę przekazać moim, każdą przyjmęMysza pisze:Mają! I rosną! Będą za duże!![]()
Mowa była tylko o uszachMariaD pisze:Kicorek pisze:Możesz nadwyżkę przekazać moim, każdą przyjmęMysza pisze:Mają! I rosną! Będą za duże!![]()
Każdą nadwyżkę wszystkiego?![]()
Roksi ma nadwyżkę futra, długiego futra i prostego. Zapakować?
Desna nadwyżkę tłuszczu. Bierzesz?
![]()
o Frezji sie dzieci podobająMysza pisze:
Frezję dzieci ciekawią, ale jakakolwiek próba powoduje paniczną ucieczkęewkaa pisze: o Frezji sie dzieci podobająmoże by pomyslała o włsanych
Mysza pisze:Frezję dzieci ciekawią, ale jakakolwiek próba powoduje paniczną ucieczkęewkaa pisze: o Frezji sie dzieci podobająmoże by pomyslała o włsanych
![]()
jak ja Cie doskonale rozumiem...Mysza pisze:ja już straciłam nadzieję...
No kontaktu kontaktu - idzie takie małe w stronę dużego, a duże z podwiniętym ogonem o własne łapy się potykaMysza pisze:o próbę bliższego kontaktu oczywiście chodziło
wiek nie będzie miał znaczenia w jej przypadku, tylko brak opcji...Mysza pisze:Tsula chyba młodsza jednak...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 883 gości