dakota pisze:Śliczne kociamberki masz Fraszko!
I takie kochane łobuziaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dakota pisze:Śliczne kociamberki masz Fraszko!
Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/6571.jpg
RenataCw pisze:Majorka pisze:http://upload.miau.pl/1/6571.jpg
a dla mnie ten wzrok Filipa mówi - popatrzcie jaką mam fajną kobitkę ! Po prostu kocio-męska duma go rozpiera.
Kasieńka pisze:Fraszko, od 2 miesięcy walczymy z grzybicą Imaverolem. Jest już duża poprawa, ale są jeszcze miejsca, gdzie występują problemy. Najgorzej,że Roxi ma dłuższą i gęsta sierść, więc ciężko wszędzie dotrzeć. W miejscach zarażonych skróciliśmy, ale mimo wszystko było ciężko. Miejmy nadzieję, że najgorsze za nami. Mam żal, że nie uprzedzono nas o chorobie w schronisku, moglibyśmy wtedy zacząć leczenie od razu, a tym sposobem przedłużyliśmy żywot grzybicy i ja się zaraziłam:) Na Paluchu nie odnaleziono również książeczki zdrowia Roxanki, a wet stwierdził,że kot jest agresywny i nie da się zbadać. Nasz "agresywny" kociak śpi z nami w łóżku i notorycznie wymusza mizianie;)
Przesłałam Ci zdjęcia.
Pozdrawiam
Kasieńka pisze:Wracając do grzybicy, to wet nam odradza tabletki. NIe wiadomo co kot dostawał w schronisku, więc lepiej leczyć dłużej a bezpieczniej (tak twierdzi). Poprawa jest już naprawdę widoczna. POza tym Roxi ma przed sobą zabieg oczyszczania kamienia, bo stan jej ząbków jest przerażający.
POzdrawiamy
Fraszka pisze:Cały czas nie mogę wyjść ze zdumienia, że takie piękności muszą się błakać po schroniskach![]()
Podobnie mój wet sugerował miejscowe leczenie, ale to wylizywanie i brak jakiejkolwiek poprawy od 2 tygodni (może jestem zbyt niecierpliwa) skłonił mnie do zmiany leczenia.
Nie inaczejARKA pisze::D piekna para. Ale Sara jest nr.1
Amica, doczekasz się, kwestia dni i dziwczynki nie będą mogły bez siebie ani bawić się, ani spać... jak moje, którym nawet błyskanie przed oczami już nie przeszkadza, zmieniają ewentualnie pozycjęAmica pisze:Może i ja doczekam się chwili, gdy moje koty bedą mi tak pozowały wspólnie. Póki co pozdrawiamy słodką parę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą, Silverblue, Szymkowa i 75 gości